UPDATE #NOW

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στη Λυδία


JTeam

23 Ιουλίου 2022

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στη Λυδία
Αν και έχει καταδικαστεί ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει να ασχολείται με τη μικρή Λυδία, ακόμη και αν της στέρησε τη μητέρα της - Της μεταβιβάζει την περιουσία του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας στην Αλόννησο.

Ειδικότερα, ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί. Υπενθυμίζεται ότι είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.