UPDATE #NOW

Wakanda Forever: Η Lupita Nyong'o μιλά για την απώλεια του Chadwick Boseman και το πένθος του cast


Κλέλια Φατούρου

26 Ιουλίου 2022

Wakanda Forever: Η Lupita Nyong'o μιλά για την απώλεια του Chadwick Boseman και το πένθος του cast
Instagram/Lupita Nyong'o
Το sequel επιστρέφει επιτέλους μετά από μεγάλη αναμονή, με την απουσία του Chadwick Boseman να δημιουργεί πληθώρα συναισθημάτων

Η 39χρονη Lupita Nyong'o νιώθει ευγνώμων που ο κόσμος θα μπορέσει να δει σύντομα το Black Panther: Wakanda Forever, μετά από χρόνια προσπαθειών από τους δημιουργούς του.

Η 39χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Marvel στο Comic-Con του San Diego και αμέσως μετά μίλησε στο The Hollywood Reporter για την ταινία αλλά και την τεράστια απώλεια του Chadwick Boseman. Η συνέχεια, που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, αποτίει φόρο τιμής στον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020, μετά από μακροχρόνια (και κρυφή) μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για όλους μας. Για εμάς, ως cast, ήταν και η απώλεια του βασιλιά μας, Chadwick Boseman, έπρεπε να το επεξεργαστούμε με διάφορους τρόπους, και συνεχίζουμε. Όταν χάνεις κάποιον, δεν ξέρω πότε σταματά να σου λείπει. Και το νιώσαμε ακόμα πιο έντονα, επειδή έπρεπε να κάνουμε την ταινία χωρίς τον Chadwick».

Εκτός από το πένθος, υπήρξε και η πρόκληση των γυρισμάτων εν καιρώ Covid. «Είμαι πολύ περήφανη που τα καταφέραμε γιατί οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας. Τελικά όμως με βοήθησε να βρω ξανά την ελπίδα, λειτούργησε θεραπευτικά και το κοινό θα ενθουσιαστεί με το πόσα αλλάξαμε στο σύμπαν Wakanda».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος θα βάλει τη στολή του Black Panther, πράγμα που υπαινίσσεται αλλά δεν αποκαλύπτεται στο trailer, η Lupita προτίμησε να το κρατήσει μυστικό. Κάπως έτσι ένιωσε και η Florence Kasumba, που θα επιστρέψει ως Ayo στο sequel και εξηγεί ότι θα δούμε περισσότερες ιστορίες για τους ανθρώπους και την κουλτούρα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο.