UPDATE #NOW

Τώρα μπορείς να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις, απλά τραγουδώντας το στο κινητό


JTeam

6 Αυγούστου 2022

Τώρα μπορείς να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις, απλά τραγουδώντας το στο κινητό
Unsplash/Jenny Ueberberg
Το Google σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις το τραγούδι που έψαχνες

Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που ρωτούσες τους φίλους σου για το αν ξέρουν ένα τραγούδι, κι εσύ προσπαθούσες να μιμηθείς τη μουσική; Όλοι σε κορόιδευαν γιατί πίστευαν ότι έτσι δεν θα το βρεις ποτέ και η μόνη λύση ήταν να περιμένεις να το ακούσεις κάπου ώστε να το εντοπίσεις μέσα από το Shazam.

Τώρα θα δικαιωθείς γιατί το Google μπορεί να σε βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση. Μεταξύ άλλων, σε βοηθά να εντοπίσεις το τραγούδι που σου έχει κολλήσει στο μυαλό. Αν μπεις στην εφαρμογή και ενεργοποιήσεις το Song Search, δεν θα ακούει μόνο τις μουσικές αλλά και τη φωνή σου.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις όλους τους στίχους ούτε να είσαι επαγγελματίας μουσικός για να πετύχεις τον σωστό ήχο. Κι όμως, το Google θα βάλει τα δυνατά του για να στο βρει, ακόμα κι αν μουρμουρίζεις τη μελωδία. Και αυτό το βίντεο στο TikTok το αποδεικνύει.

@fentydrone

this is not an ad btw i just wanna put y’all on

♬ original sound - Izzy

Αφού σου βρει το τραγούδι, σου δίνει και ένα ποσοστό ταιριάσματος για το κατά πόσο καλά τα πήγες. Πριν το δοκιμάσεις, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει update στην εφαρμογή και προχώρα.