UPDATE #NOW

Η Selena Gomez είναι διακοπές και γιορτάζει το body positivity στο TikTok


JTeam

5 Αυγούστου 2022

Selena Gomez
Instagram
Η Selena Gomez έγινε 30 και το γιόρτασε, κάνοντας διακοπές στην Ιταλία και θυμίζοντας στους θαυμαστές της ότι «στη μόδα είναι οι πραγματικές κοιλιές»

Στα δύο τελευταία βιντεάκια της στο TikTok, η Selena Gomez εμφανίζεται πιο χαλαρή από ποτέ σε σκάφος στις ακτές της Ιταλίας, φορώντας δύο διαφορετικά ολόσωμα μαγιό, το δεύτερο από τα οποία σχεδίασε η ίδια για την εταιρεία La’Mariette.

@selenagomez

♬ original sound - FatChanceStudios

Στο πρώτο TikTok που ανέβασε από τις διακοπές της, η Gomez φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και ψεκάζεται με setting mist της Rare Beauty, ενώ κάνει lip-sync: «Ποιο μέρος του προσώπου μου λέει ότι μπορείς να μου μιλήσεις; Κανένα απολύτως». Στο δεύτερο εμφανίζεται να λέει: «Δεν ρουφιέμαι με τίποτα. Τα πραγματικά στομάχια είναι στη μόδα, οκ;».

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

Η Selena Gomez έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για το πώς την έχουν επηρεάσει τα comments για το σώμα της στα social media. Το 2019 σε συνέντευξη στη Raquelle Stevens είχε πει ότι:

«Βίωσα το bodyshaming πρώτη φορά όταν το βάρος μου ανεβοκατέβαινε. Έχω Ερυθηματώδη Λύκο και αντιμετωπίζω προβλήματα με τα νεφρά μου και υψηλή πίεση καθώς και πολλά προβλήματα υγείας. Έτσι ξεκίνησα να παρατηρώ και το πώς αντιλαμβάνομαι το σώμα μου. Ο λύκος δεν επηρεάζει το βάρος μου, αλλά συμβαίνουν όλα μαζί. Είναι τα φάρμακα που θα πρέπει να παίρνω για όλη μου τη ζωή κι εξαρτάται και από τον μήνα. Για μένα, το πρόσεξα όταν ξεκίνησαν να μου επιτίθενται γι’αυτό. Στην πραγματικότητα, έτσι είμαι. Ανεβοκατεβαίνω. Εξαρτάται από το τι συμβαίνει στη ζωή μου».

Η Gomez έχει μιλήσει ανοιχτά και για τους λόγους για τους οποίους αφήνει κατά καιρούς το Instagram και τα υπόλοιπα social media για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία.