UPDATE #NOW

Όταν την είπαν «αντροχωρίστρα», εκείνη έστειλε στους άντρες τους για να αποδείξει πως είναι άπιστοι


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Όταν την είπαν «αντροχωρίστρα», εκείνη έστειλε στους άντρες τους για να αποδείξει πως είναι άπιστοι
Η πληρωμένη απάντηση της Roxy στο TikTok

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν πόσταρες ένα βίντεο και οι γυναίκες από κάτω σε αποκαλούσαν αντροχωρίστρα; Δεν θα ήθελες να τους διδάξεις ένα ανώδυνο μάθημα; Ε, κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Roxy στο TikTok, διαβάζοντας σχόλια μίσους από άλλες γυναίκες.

Καταρχάς, σχολίασε το προφανές, λέγοντας ότι αν ένας άντρας πηγαίνει με μία άλλη γυναίκα ή επηρεάζεται τόσο από την παρουσία της, το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η γυναίκα που «μπαίνει» στο ζευγάρι. Ωστόσο, δεν έμεινε στην επεξήγηση, ειδικά όταν είδε όλα αυτά τα σχόλια μίσους κάτω από ένα βίντεο όπου απλώς αναρωτιόταν αν «είπατε σήμερα στον άντρα σας ή εκείνος σε εσάς ότι είναι όμορφος/η;».

@roxystylezz26

Wait for my threat at the end 🙊 im already hunting ladies.

♬ original sound - Roxy Stylez

Τι έκανε λοιπόν η Roxy και έγινε viral; Μπήκε στα προφίλ αυτών των γυναικών, εντόπισε το Instagram τους μέσα από το TikTok, από εκεί βρήκε τους συζύγους/συντρόφους τους και τους έστειλε προσωπικό μήνυμα, περιμένοντας να δει αν θα απαντήσουν. «Μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώσω», είπε στην κάμερα.

Και δυστυχώς για τις κυρίες που της επιτέθηκαν λεκτικά, η πραγματικότητα την επιβεβαίωσε. Οι περισσότεροι απάντησαν φλερτάροντάς τη, ενώ ένας διέγραψε αμέσως τον λογαριασμό του, κίνηση που μάλλον ανήκει στη γυναίκα του, η οποία είδε το βίντεο της Roxy. «Δεν θέλω τους άντρες σας, αλλά αν είστε κακές μαζί μου, θα σας δείξω ότι μπορώ να τους έχω. Νομίζετε ότι τους θέλω; Σκοπός μου είναι να σας αποδείξω ότι δεν μπορείτε να μου κάνετε ελεύθερα bullying χωρίς συνέπειες». Από εμάς είναι μπράβο.

@roxystylezz26

Hide your husbands

♬ original sound - Roxy Stylez

Αυτή της η κίνηση βέβαια οδήγησε σε αμέτρητα μηνύματα γυναικών στο Instagram, που της ζητούν να κάνει το ίδιο με τους δικούς τους άντρες, προκειμένου να τσεκάρουν το αν τους είναι πιστοί. Εδώ θα δεις τι είναι το loyalty check και γιατί δεν είναι πολύ καλή ιδέα.

TAGS