UPDATE #NOW

Ο Timothée Chalamet έκανε την πιο hot εμφάνισή του στο red carpet (μέχρι σήμερα)


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Timothée Chalamet έκανε την πιο hot εμφάνισή του στο red carpet (μέχρι σήμερα)
Getty Images/Elisabetta A. Villa / Contributor
Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με κατακόκκινο outfit

Δεν είναι ότι μάς εξέπληξε η στιλιστική επιλογή του Timothée Chalamet. Ο 26χρονος ηθοποιός (και style icon) έκανε όμως την πιο bold εμφάνισή του μέχρι σήμερα στο κόκκινο χαλί και προκάλεσε φρενίτιδα στα social media. Δικαίως.

Περίμενε μάλλον το Φεστιβάλ Βενετίας και τη δεύτερη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino για να τα δώσει όλα. Κόκκινο outfit από τον αγαπημένο του σχεδιαστή και φίλο Haider Ackermann. Το αμάνικο και εξώπλατο jumpsuit, σε χρώμα που μάλλον αφήνει υπονοούμενα για την ταινία Bones and All, που πραγματεύεται τον κανιβαλισμό.

Δεν είναι μόνο το φανταστικό red carpet look του Chalamet που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το κοινό χειροκρότησε όρθιο την ταινία επί 8,5 λεπτά μετά την προβολή φωνάζοντας "Luca, Luca", με τον σκηνοθέτη να δακρύζει από συγκίνηση.

Ο Chalamet υποδύεται τον Lee, έναν νεαρό bisexual άντρα που πραγματοποιεί ένα road trip με μία γυναίκα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα τραύματα του παρελθόντος. Η ταινί βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Camille DeAngelis και συμπρωταγωνίστρια του Timothée είναι η Taylor Russell. Εμείς πάντως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, όπου θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.