UPDATE #NOW

Αυτό είναι το πιο έξυπνο hack για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας με ένα lipgloss


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι το πιο έξυπνο hack για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας με ένα lipgloss
Aυτό το iPhone trick θα σας ενθουσιάσει

Το TikTok είναι πλέον η πλατφόρμα που μπορείς να μάθεις τα πιο έξυπνα hacks. Για το σημερινό hack θα χρειαστείτε το κινητό σας και ένα lipgloss (ναι, καλά διαβάσατε). Ο χρήστης @hardreset.info δείχνει πώς μπορείτε να ξεκλειδώνετε το κινητό σας απλά λέγοντας μια φράση που επιθυμείτε αντί να βάζετε κωδικούς.

Ο χρήστης λοιπόν πηγαίνει στις Ρυθμίσεις, έπειτα στην Προσβασιμότητα και κάνει κλικ στο Φωνητικό έλεγχο. Έπειτα, επιλέγει "Προσαρμογή εντολών" και "Δημιουργία νέας εντολής". Στο πλαίσιο "Φράση" κάτω από τη Νέα εντολή, γράφει "Παρακαλώ ξεκλειδώστε το τηλέφωνό μου", φυσικά η φράση μπορεί να είναι όποια θέλετε.

Στη συνέχεια, κάνει κλικ στο "Εκτέλεση" και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις κουκκίδες του lipgloss στην οθόνη του για να δημιουργήσει εκ νέου τη σειρά των χτυπημάτων που δημιουργεί ο κωδικός πρόσβασης. Σε αυτήν την περίπτωση το κράτησε απλό - με τον κωδικό 25 25 25 - και οι κουκκίδες του lipgloss έκαναν τη δουλειά τους τέλεια.

Μετά τη ρύθμιση του νέου κανόνα, ο χρήστης λέει «παρακαλώ ξεκλειδώστε το τηλέφωνό μου» και το iPhone τα έκανε όλα μόνο του!

Δείτε όλα τα βήματα στο παρακάτω video:

@hardreset.info Siri will unlock your iPhone instead of you! #iphone #phone #phonetrick #lifehack #ios ♬ prolly my spookiest beat (slowed + reverb) - prodby668