UPDATE #NOW

The School for Good and Evil: Η ταινία φαντασίας που θα δεις αν σου αρέσει ο Harry Potter (και η Charlize Theron)


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

The School for Good and Evil: Η ταινία φαντασίας που θα δεις αν σου αρέσει ο Harry Potter (και η Charlize Theron)
Το trailer είναι γεμάτο μαγεία και μία κοκκινομάλλα Charlize Theron

Υπάρχει κάποιος που δεν θα πήγαινε σε σχολείο με διευθύντριες τις Charlize Theron και Kerry Washington; Η απάντηση είναι όχι, ειδικά αν εκπαιδεύεσαι στη μαγεία. Το πρώτο trailer της ταινίας που περιμέναμε είναι εδώ για να ζωντανέψει ήρωες και κακούς παραμυθιών, έτσι όπως τους ανακαλύψαμε από την ομώνυμη σειρά βιβλίων του Soman Chainani.

Η Charlize Theron υποδύεται τη Lady Lesso, τη διευθύντρια τος Σχολείου Διαβολικής Μαγείας, που εκπαιδεύει κακούς. Στην αντίστοιχη θέση του Καλού, βρίσκεται η Kerry Washington, ως Καθηγήτρια Dovey.

«Μία στο τόσο, ένας πολύ τυχερός υποψήφιος από έξω επιλέγεται για να μπει σε αυτόν τον ιερό θεσμό», λέει η Lesso στο trailer, με τις τυχερές να είναι τελικά δύο. Η Sophie και η Agatha, δύο κολλητές από το χωριό Gavaldon, μεταφέρονται με μαγικό τρόπο στα δύο σχολεία. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν ανάποδα και η Sophie που ονειρευόταν να γίνει πριγκίπισσα, προορίζεται για μάγισσα. Μία σκοτεινή και επικίνδυνη φιγούρα από το παρελθόν της όμως τη βοηθά να αγκαλιάσει τη σκοτεινή πλευρά της.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 19 Οκτωβρίου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Feig. «Νομίζω ότι η ταινία μιλάει σε όλο τον κόσμο και σε αυτό που συμβαίνει τώρα. Κάπως μετατραπήκαμε σε δύο στρατόπεδα και σε καλούς ή κακούς. Η δημιουργικότητα μας ήρθε από αυτά που συμβαίνουν τώρα και όλα γίνονται πιο εύκολα μέσα από τον κόσμο της φαντασίας», είπε ο σκηνοθέτης. Εντάξει, βοήθησαν τα βιβλία αλλά και ο Harry Potter.