UPDATE #NOW

Η Anna Faris αποκαλύπτει το όνομα του σκηνοθέτη που την παρενόχλησε το 2006


Κλέλια Φατούρου

20 Οκτωβρίου 2022

Η Anna Faris αποκαλύπτει το όνομα του σκηνοθέτη που την παρενόχλησε το 2006
Είχε μιλήσει για αυτό το 2017, χωρίς να δώσει το όνομα

Η Anna Faris είχε μιλήσει το 2017 για την παρενόχληση που είχε υποστεί από έναν σκηνοθέτη το 2006, αλλά δεν τον είχε κατονομάσει, γιατί ήταν ακόμα 2017. Τώρα που μετράμε κάποια χρόνια μέσα στο #MeToo και ο Ivan Reitman πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο, η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τα δύο περιστατικά.

Σε συνέντευξη που πήρε από τη Lena Dunham στο δικό της podcast, "Unqualified", θυμήθηκε όλη την εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "My Super Ex-Girlfriend", πώς ταπεινώθηκε από τον σκηνοθέτη των Ghostbusters αλλά και πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Μία από τις πιο δύσκολες κινηματογραφικές εμπειρίες μου ήταν με τον Ivan Reitman. Και μόνο η ιδέα του να προσπαθείς να κάνεις κωμωδία υπό αυτό το καθεστώς τρόμου. Ο τύπος ούρλιαζε, ταπείνωνε κάποιον κάθε μέρα, και την πρώτη μου μέρα το έκανε σε εμένα».

Η Faris εξήγησε λοιπόν ότι η πρώτη της σκηνή ήταν μία μάχη με την Uma Thurman που καταστράφηκε γρήγορα εξαιτίας ενός ρούχου. «Φοράω μία κόκκινη περούκα και ενώ μου κάνουν μακιγιάζ, η κομμώτριά μου ρίχνει κατά λάθος ένα βάζο με κόλλα περούκας, η οποία έπεσε στο Yves Saint Laurent πουλόβερ και αυτό προκάλεσε μία μικρή καθυστέρηση. Άργησα 20-25 λεπτά και τρομοκρατήθηκα επειδή ήταν η πρώτη μου μέρα και ο Ivan θα με περνούσε για ντίβα».

Jenny.Gr

«Άρχισε να μου φωνάζει και ότι δεν μπορώ να παίζω έτσι, εγώ είπα στον εαυτό μου να μην κλάψει, ενώ ένιωθα θυμό και ταπείνωση. Τελικά τον ρώτησα αν τον ενημέρωσε κανείς για το συμβάν, το βούλωσε και γύρισε στην κάμερά του». Αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή αργότερα, της έπιασε τον κ@λο, αλλά δεν είπε τίποτα.

«Ήταν 2006 και η γενιά μου μεγάλωσε με τη νοοτροπία ότι οκ, δεν έγινε κάτι. Από τη μία δεν έπαθα κακό αλλά από την άλλη υπήρχαν 30 άνθρωποι γύρω μου που περίμεναν να αντιδράσω και δεν το έκανα». Το 2017, είχε περιγράψει λεπτομερώς τη σκηνή, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του σκηνοθέτη. Ήταν πάνω σε μία σκάλα για να κάνει ότι τακτοποιεί βιβλία στα ράφια και εκείνος χαστούκισε πολύ δυνατά τον κ@λο μου μπροστά σε όλους. Η δική της αντίδραση ήταν να γελάσει «Με κοιτούσαν όλοι περίεργα ξέροντας πόσο άσχημο ήταν αυτό και εγώ απλά γέλασα. Αλλά ένιωσα τόσο μικρή. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό σε άντρα πρωταγωνιστή». Ήρθε επισήμως η εποχή της αποκαθήλωσης όλων των ανδρών που δούλευαν κακοποιώντας ανοιχτά και χωρίς ενοχές.