UPDATE #NOW

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός


JTeam

31 Οκτωβρίου 2022

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός
Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Ηλία Ζερβού, που έκανε γνωστή το πρωί της Δευτέρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Ζερβός ήταν ένας ηθοποιός πολύ αγαπητός στο κοινό, ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ως ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Κατακουζινού.

Jenny.Gr

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1956 στην Κωνσταντινούπολη. Είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.