UPDATE #NOW

Η Sienna Miller απαίτησε μισθολογική ισότητα και ένας παραγωγός της είπε «να πάει να γ@@@θεί»


Κλέλια Φατούρου

4 Νοεμβρίου 2022

Η Sienna Miller απαίτησε μισθολογική ισότητα και ένας παραγωγός της είπε «να πάει να γ@@@θεί»
Vogue/Scott Trindle
Άλλη μία ιστορία για σεξισμό από άντρες του Hollywood

Η Sienna Miller ξέρει πολύ καλά από σεξισμό και έχει αρκετές ιστορίες να διηγηθεί, που αφορούν τόσο την προσωπική ζωή, όσο και την καριέρα της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue, μίλησε για εκείνη τη φορά που συμμετείχε σε παραγωγή του Broadway και ένας ισχυρός άντρας επικεφαλής της είπε να πάει να γ@@@θεί, όταν εκείνη ζήτησε τα ίδια λεφτά με τους άντρες συναδέλφους της.

Η ηθοποιός είπε ότι έπαιρνε λιγότερα από τα μισά, συγκριτικά με τον συμπρωταγωνιστή της. Και εφόσον μιλάμε για Broadway, ξέρουμε ότι συμμετείχε το 2009, στο "After Miss Julie" και το 2014, στο "Cabaret". «Είπα στον παραγωγό, που ήταν εξαιρετικά ισχυρός, ότι δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με τη δικαιοσύνη και τον σεβασμό. Φαντάστηκα ότι στο τέλος θα συμφωνήσουν αλλά τελικά μου είπαν να πάω να γ@@@θώ». Αν και δεν αποκάλυψε όνομα, παραδέχτηκε ότι αυτός ο διάλογος ήταν σημείο καμπής. Αρχικά ένιωσε ντροπή αλλά μετά κατάλαβε ότι είχε κάθε δίκιο να απαιτεί ισότητα.

Ευτυχώς, έχουν αλλάξει πολλά από τότε τα πράγματα και οι παραγωγοί τρέμουν όταν μία γυναίκα ηθοποιός λέει ότι νιώθει άβολα. Η Sienna παραδέχεται ότι ζηλεύει τις νεότερες που ξέρουν να λένε όχι στη γλώσσα τους με έναν τρόπο που εκείνη δεν είχε ποτέ, από το 2000 μέχρι σήμερα.

Αναφέρεται επίσης και το όνομα του Chadwick Boseman, ο οποίος έσπασε αυτή την αλυσίδα μούχλας, όταν έδωσε μέρους του μισθού του από το "21 Bridges" στη Miller, πριν πεθάνει το 2020 από καρκίνο παχέως εντέρου.

Jenny.Gr

«Είναι απίστευτο να φαντάζεσαι ότι υπάρχει ένας άντρας στην ίδια πόλη που συμπεριφέρεται με τόση χάρη και σεβασμό. Ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που μου έχει συμβεί. Από αυτά που δεν συμβαίνουν. Μου είπε ότι θα πληρωθώ αυτά που αξίζω». Και έτσι έγινε.