UPDATE #NOW

Πέθανε ο πατέρας της Jennifer Aniston, και εκείνη τον αποχαιρετά


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Πέθανε ο πατέρας της Jennifer Aniston, και εκείνη τον αποχαιρετά
Instagram/Jennifer Aniston
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών

Ο John Aniston ήταν γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στη σειρά "Days of Our Lives". Οι περισσότεροι όμως τον θυμόμαστε ως πατέρα της Jennifer, η σχέση των οποίων πέρασε από διάφορες φάσεις. Η κόρη του μάς ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του στα 89 του χρόνια πριν λίγο, μέσα από το Instagram της.

«Γλυκέ μου μπαμπά... John Anthony Aniston. Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που ήξερα. Είμαι τόσο ευγνώμων που που πήγες στον Ουρανό γαλήνια, και χωρίς πόνο. Και στις 11/11. Είχες πάντα καταπληκτικό timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει πάντα πολύ πιο σπουδαία σημασία για εμένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος. Μην ξεχνάς να με επισκέπτεσαι».

Ο βετεράνος ηθοποιός τιμήθηκε πρόσφατα με το Daytime Emmy για την καριέρα μίας ζωής και τον ρόλο του στη σαπουνόπερα. Η Jennifer παρευρέθηκε ψηφιακά σε εκείνη τη βραδιά, προκειμένου να τιμήσει την καριέρα του πατέρα της. «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η αφοσίωσή του στη σειρά του έδωσε την εκτίμηση των συναδέλφων του, βαθιές φιλίες και εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο». Αντίστοιχα και εκείνος είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις για την κόρη του, αναγνωρίζονται το έμφυτο κωμικό της ένστικτο.

Jenny.Gr

Ο John Aniston γεννήθηκε το 1934 στην Κρήτη. Συμμετείχε επίσης στις σειρές "Search for Tomorrow", "The West Thing", "Gilmore Girls" και "Mad Men". Είχε επίσης έναν γιο, τον Alex.