UPDATE #NOW

Blythe Danner: Η μητέρα της Paltrow μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο που σκότωσε τον σύζυγό της- «Είμαι τυχερή που ζω»


JTeam

22 Νοεμβρίου 2022

Blythe Danner: Η μητέρα της Paltrow μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο που σκότωσε τον σύζυγό της- «Είμαι τυχερή που ζω»
@qwynethpaltrow
Η μητέρα της Gwyneth Paltrow μίλησε για την δική της μάχη με τον καρκίνο του στόματος. Το 2002 είχε χάσει τον σύζυγο της, από τον ίδιο τύπο καρκίνου

Λίγοι γνώριζαν την μάχη της γνωστής ηθοποιού με τον καρκίνο του στόματος, από τον οποίο έχασε τον σύζυγο της και πατέρα της Gwyneth Paltrow. Η Blythe Danner θέλησε μέσα από την δική της εξομολόγηση περισσότερο να αφυπνίσει και να βοηθήσει κόσμο, παρά να προκαλέσει ανησυχία.

Στην αρχή η γνωστής ηθοποιός είχε κρατήσει την ασθένεια της μυστική. Δεν είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας στα παιδιά και την οικογένεια της, καθώς δεν ήθελε να τα ανησυχήσει. Είχαν χάσει άλλωστε και τον πατέρα τους, τον διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό, Bruce Paltrow, από την ίδια ακριβώς ασθένεια.

Η Danner αποκάλυψε πως διαγνώστηκε το 2018 με αδενοειδή κυστικό καρκίνωμα στους σιελογόνους αδένες, ωστόσο μετά από αρκετά χρόνια και θεραπείες, κατάφερε για πρώτη φορά να έχει τον καρκίνο σε ύφεση, κάτι το οποίο δίνει αισιοδοξία.

«Όλοι έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο με έναν τρόπο, όμως είναι παράξενο για ένα ζευγάρι να έχει τον ίδιο. Θυμάμαι, κοίταξα τον ουρανό και είπα στον Bruce: νιώθεις μοναξιά εκεί πάνω. Είναι μία ύπουλη ασθένεια. Όμως τώρα είμαι καλά. Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο People.

Στη συνέχεια η ηθοποιός, μίλησε και για τον θάνατο. Και παρά το γεγονός πως ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή από τον ίδιο καρκίνο, εκείνη δεν ένιωσε τον φόβο του θανάτου. Όπως εξήγησε, κατά τη διάγνωση δεν ξαφνιάστηκε, αφού ολόκληρη η νοοτροπία της είχε αλλάξει μετά τον χαμό του συζύγου της. Σε αντίθεση με την κόρη της, Gwyneth Paltrow, η οποία σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης.

«Δεν ξεπερνάς ποτέ αυτή την απώλεια. Ο Bruce ήταν η καρδιά της οικογένειάς μας. Και η ζωή χωρίς εκείνον είναι μονότονη. Όμως, ο θρήνος είναι η τιμή που πληρώνουμε για την αγάπη», εξήγησε η Danner.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 79χρονη πλέον ηθοποιός, άρχισε να μη νιώθει πολύ καλά και να ξεχνάει πράγματα. «Μετά ένιωσα ένα εξόγκωμα στον λαιμό μου, ακριβώς δίπλα στο σημείο που ο Bruce είχε βρει το δικό του», εξομολογήθηκε. Η Danner υποβλήθηκε σε 2 επεμβάσεις μέσα στα χρόνια, ενώ το 2020 έκανε μια ακόμη επέμβαση, όπου οι γιατροί κατάφεραν επιτυχώς να αφαιρέσουν τον καρκινικό ιστό.

Η κόρη της Gwyneth, μίλησε επίσης για την ασθένεια με την οποία ήρθε αντιμέτωπη τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατέρας της: «Ήταν τρομακτικό. Και ήταν παράξενο γιατί ήταν ίδιο με εκείνο του μπαμπά μου. Το αντιμετώπισε με τόση γενναιότητα. Ήμουν εντυπωσιασμένη από το πόσο δυνατή κατάφερε να είναι».

«Νομίζω πως όλοι έχουμε γίνει κάπως πιο δυνατοί. Είναι λίγο ρίσκο - αυτή η ασθένεια και αυτή η ζωή. Όμως, απέκτησα μια καριέρα, σπουδαία παιδιά και έναν αγαπητό σύζυγο. Είμαι ευγνώμων», συμπλήρωσε η Danner, κλείνοντας την εξομολογητική της συνέντευξη.