UPDATE #NOW

Δεκέμβριος στο Netflix με Emily in Paris, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το ντοκιμαντέρ του Robert Downey Jr.


Κλέλια Φατούρου

30 Νοεμβρίου 2022

Δεκέμβριος στο Netflix με Emily in Paris, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το ντοκιμαντέρ του Robert Downey Jr.
Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες σειρές και ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Δεκέμβριο

Δεκέμβριος ίσον Χριστούγεννα και το Netflix ξέρει πώς να μάς κρατήσει στον καναπέ, με σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που μπαίνουν στο πνεύμα των γιορτών αλλά και με εκείνες που περιμέναμε εδώ και καιρό. Σαν την Emily in Paris και το ντοκιμαντέρ του Robert Downey Jr. για τον πατέρα του, ας πούμε.

Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μερικά από τη μεγάλη λίστα, εμείς κάναμε τη δουλειά για εσένα, για να ξέρεις τι θα δεις τον τελευταίο μήνα του 2022. Η λίστα έχει απ'όλα. Από ρομαντική κομεντί, χριστουγεννιάτικες σειρές, οικογενειακές σχέσεις αλλά και μετανιωμένους δολοφόνους. Enjoy.

Οι σειρές του Δεκεμβρίου

Πυγολαμπίδες: Σεζόν 2 Μέρος 1

Αν είχες δει την πρώτη σεζόν, ξέρεις ότι πρόκειται για μία πολύ καλή σειρά που σηματοδότησε την επιστροφή της Κάθριν Χέιγκλ και είναι ύμνος στη γυναικεία φιλία. Στις 2 Δεκεμβρίου.

Μισώ τα Χριστούγεννα

Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες. Για να μπαίνουμε στο κλίμα, στις 7 Δεκεμβρίου.

Glitter

Jenny.Gr

Στο Σόποτ της Πολωνίας του 1976, τρεις αποφασισμένες γυναίκες βιώνουν κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές, ενώ αναζητούν ανεξαρτησία, οικονομική ελευθερία και αγάπη.

Χριστουγεννιάτικη Καταιγίδα

Jenny.Gr

Η μοίρα σμίγει ταξιδιώτες και εργαζόμενους σε ένα αεροδρόμιο, οι οποίοι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, πρέπει να μείνουν εκεί λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα. 16 Δεκεμβρίου.

Emily in Paris

Ο 3ος κύκλος είναι γεγονός και οι fans της σειράς θα ταξιδέψουν, έστω και νοερά, μέχρι το Παρίσι. Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Τα ντοκιμαντέρ που περιμένουμε

Sr.

Το ντοκιμαντέρ που δεν ξέραμε ότι θέλαμε να δούμε, αλλά να ο Robert Downey Jr. που αποτίει φόρο τιμής στον σκηνοθέτη πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή το 2021. Εδώ θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το project. Στις 2 Δεκεμβρίου.

Η κοιλάδα των Καγκουρό

Στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, ένα καγκουράκι που λέγεται Μάλα πολεμά πείνα, παγετό και μια αγέλη με πεινασμένα ντίνγκο προσπαθώντας να επιβιώσει την πρώτη της χρονιά. Από τις 14 Δεκεμβρίου.

Είμαι Δολοφόνος: Σεζόν 4

Κλείνουμε με όχι και τόσο χριστουγεννιάτικο κλίμα και ένα true crime ντοκιμαντέρ για προμελετημένες πράξεις, τραγικά ατυχήματα ή πράξεις αυτοάμυνας. Δολοφόνοι αφηγούνται τα οδυνηρά εγκλήματα που τους οδήγησαν στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη.