UPDATE #NOW

Ο Bill Cosby είναι σίγουρος ότι θα κάνει περιοδεία το 2023- Μιλάμε για μεγάλο θράσος


Κλέλια Φατούρου

29 Δεκεμβρίου 2022

319953_cosby3.jpg
Κάτσε πρώτα να ξεμπερδέψεις από τα δικαστήρια, Bill μου

Ο 85χρονος κωμικός έκανε μία ευχούλα για το 2023 και αυτή είναι να επιστρέψει στην κωμωδία, μέσα από μία περιοδεία σε όλο τον κόσμο. «Όταν βγω από αυτό, νιώθω ότι θα μπορώ να ερμηνεύσω και να είμαι ο Bill Cosby που ξέρει το κοινό μου ότι είμαι». Bill Cosby μου, το μόνο πράγμα που ξέρει πλέον το κοινό σου, είναι ότι είσαι κατά συρροή βιαστής.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε (και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί), ερωτήθη για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην κωμωδία την επόμενη χρονιά. Και αναρωτιέμαι, ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν την ευθύνη να δώσουν βήμα σε έναν άνθρωπο που καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση, σε μία περίπτωση πολύ χειρότερη από αυτή του Harvey Weinstein.

Το τελευταίο live που έκανε ήταν το 2015, στην Ατλάντα, ως μέρος της περιοδείας "Far From Finished". Το 2014, είχε ετοιμάσει ένα special επεισόδιο για το Netflix, το "Bill Cosby 77", που προφανώς ακυρώθηκε μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Τον Απρίλιο του 2018 καταδικάστηκε, αφού κατέθεσαν 60 γυναίκες εναντίον του. Κρίθηκε ένοχος επειδή έσυρε και βίασε την Andrea Constand στο σπίτι του στη Philadelphia, το 2004. Δυστυχώς, το 2021 βγήκε από τη φυλακή, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Pennsylvania άλλαξε γνώμη. Τα προβλήματά του βέβαια δεν έχουν τελειώσει. 5 ακόμη γυναίκες έχουν κάνει μήνυση εναντίον του Cosby αλλά και του NBC, ενώ φέτος έχασε μία δίκη όταν μία γυναίκα τον κατηγόρησε για βιασμό όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

Δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι το 2023 θα ξεμπλέξει και δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στο stand up. Θα μου πεις, σάμπως δεν επέστρεψε ο Louis C.K.;

TAGS