UPDATE #NOW

Η τρομερή Frankie Corio του Aftersun θέλει να παίξει στο Stranger Things. Και να την σκοτώσει ο Vecna


Κλέλια Φατούρου

17 Ιανουαρίου 2023

Η τρομερή Frankie Corio του Aftersun θέλει να παίξει στο Stranger Things. Και να την σκοτώσει ο Vecna
sophieedavidson/i_d
Η 13χρονη ηθοποιός θα ήθελε πολύ να γίνει κομμάτι του μεγάλου φινάλε

Η Frankie Corio έδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς ως Sophie στην περίπου αυτοβιογραφική ταινία της Charlotte Wells, "Aftersun". Μία ταινία που θα σε ακολουθεί για πολύ καιρό και που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι στην ευχή συνέβη.

Η 13χρονη ηθοποιός όμως έχει κι άλλα όνειρα για την καριέρα της. Όταν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί για τα Critics Choice Awards την Κυριακή, αποκάλυψε ποιο ήταν το άτομο που περίμενε να δει στα βραβεία, που ήταν και συνυποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερου Νέου Ηθοποιού. Και αυτό δεν ήταν άλλο από τη Sadie Sink του Stranger Things, που εντυπωσίασε και με την ερμηνεία της στο The Whale. Τελικά, δεν κέρδισε καμία από τις δύο.

H Corio θα ήθελε πάρα πολύ να είναι μέρος του φινάλε της σειράς του Netflix και ιδανικά να τη σκοτώσει ο Vecna. «Θα ήθελα έναν μεγάλο, δραματικό θάνατο. Να με σκοτώσει ο Vecna, να μου σπάσει τα κόκαλα. Βασικά να αναβιώσω όλα όσα έχουν ήδη γίνει, αλλά με έναν μόνο χαρακτήρα».

Αν παρακολουθεί το Netflix, να πούμε ότι κι εμείς θα θέλαμε πολύ να δούμε την Corio στο μεγάλο φινάλε, ειδικά αν σκεφτείς το πόσο ταλαντούχα είναι. Και σκέψου πως ο ρόλος της στο Aftersun ήταν η πρώτη της ερμηνεία ever.

Όσο για την ταινία που την ανέδειξε, η ιστορία του Aftersun πάει κάπως έτσι: Η 11χρονη Sophie, παιδί χωρισμένων γονιών, κάνει διακοπές σε ένα θέρετρο της Τουρκίας με τον αγαπημένο της μπαμπά Calum, κάπου στα τέλη των 90s. Αυτή είναι 11 χρονών, εκείνος 31. Είναι, με μία έννοια, και οι δυο τους παιδιά. «Ένα συγκλονιστικό ντεμπούτο που ξετυλίγεται με τη βαθμιαία ακρίβεια μίας Polaroid και μία ειλικρινής ταινία για το πώς θυμόμαστε τους ανθρώπους που έχουμε χάσει. Με ψευδαισθήσεις, αποσπάσματα, τίποτα και όλα μαζί», ήταν μία κριτική που αποτυπώνει με ακρίβεια αυτό που είδαμε στις αίθουσες.