CELEBRITIES

Critics Choice Awards 2023: Ο Brendan Fraser στον πιο συγκινητικό λόγο της βραδιάς


JTeam

16 Ιανουαρίου 2023

Critics Choice Awards 2023: Ο Brendan Fraser στον πιο συγκινητικό λόγο της βραδιάς
Instagram/ criticschoice
«Αν είστε σαν τον Charlie, που υποδύομαι στην ταινία, και παλεύετε με την παχυσαρκία, ή νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια σκοτεινή θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι αν μπορείτε να στέκεστε στα πόδια σας, πηγαίνοντας προς το φως, μόνο καλά πράγματα μπορούν να σας συμβούν»

Η 28η τελετή απονομής των Critics Choice Awards πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες στο Los Angeles της Καλιφόρνια, τιμώντας τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2022. Μετά από 4 χρόνια, οικοδέσποινα για πρώτη φορά ήταν η Chelsea Handler που πήρε τα ηνία από τον ηθοποιό Taye Diggs. Στα βραβεία, που προβλήθηκαν στο CW κι έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Fairmont Century Plaza Hotel, ξεχώρισαν αρκετές παρουσίες, εκ των οποίων και ο Brendan Fraser για τη συγκλονιστική του ερμηνεία στο The Whale.

O ίδιος σηκώθηκε να παραλάβει βουρκωμένος, το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την εκπληκτική του συμμετοχή στην ταινία κι έδωσε μία από τις πιο συγκινητικές ομιλίες.

«Βρισκόμουν στην ερημιά και ίσως θα έπρεπε να είχα αφήσει ίχνη από ψίχουλα, αλλά με βρήκατε», είπε ο ηθοποιός για την δυναμική του επιστροφή, ευχαριστώντας παράλληλα τον σκηνοθέτη Daren Aronofski για τον ρόλο που του έδωσε.

«Για όποιον παλεύει με την παχυσαρκία, όπως ο Charlie, ή για όποιον απλά νιώθει ότι βρίσκεται σε μια σκοτεινή θάλασσα: θέλω να ξέρετε ότι κι εσείς έχετε τη δύναμη να σηκωθείτε στα πόδια σας και να πάτε προς το φως. Και θα συμβούν καλά πράγματα», είπε με τρεμάμενη φωνή. «Η ταινία είναι για την αγάπη, για τη λύτρωση. Δείχνει πώς βρίσκεις το φως σε ένα σκοτεινό μέρος και είμαι πολύ τυχερός που δούλεψα με μία τόσο απίστευτη ομάδα».

Με δάκρυα στα μάτια, ο ηθοποιός είπε: «Αν είστε σαν τον Charlie, που υποδύομαι στην ταινία, και παλεύετε με την παχυσαρκία, ή νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια σκοτεινή θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι αν μπορείτε να στέκεστε στα πόδια σας, πηγαίνοντας προς το φως, μόνο καλά πράγματα μπορούν να σας συμβούν».

Ο 53χρονος star υποδύεται τον Charlie, έναν άνδρα 300 κιλών που αισθάνεται ότι η ζωή του φτάνει στο τέλος της, μέχρι που όλα αλλάζουν. «Θέλω να ξέρω ότι έκανα ένα πράγμα σωστά στη ζωή μου», φωνάζει με σπαρακτικό τρόπο και κλαίμε κι εμείς μαζί του. Ο Charlie είναι ένας δάσκαλος που χώρισε την αλκοολική σύζυγό του, αφήνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη τους. Όταν η σύντροφός του πεθαίνει, παίρνει πολλά κιλά, κλείνεται στο σπίτι του αλλά θέλει να επανορθώσει.

Συναντιέται με την κόρη του και λίγο πριν πεθάνει, αποφασίζει να ξαναφτιάξει τη σχέση του μαζί της. Στο νέο trailer, βλέπουμε και τη γυναίκα που τον φροντίζει και είναι στο πλευρό του, την οποία υποδύεται η Hong Chau. «Οι άνθρωποι με παχυσαρκία είναι γενικά γραμμένοι ως κακοί ή αστείοι. Θέλαμε να φτιάξουμε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα, με καλές και κακές πλευρές. Ο Brendan Fraser ήταν ο ιδανικός ηθοποιός για αυτό», ανέφερε ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky κι έτσι αποδεικνύεται από τη συγκλονιστική ερμηνεία που δίνει στο trailer. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε όλες τις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.