UPDATE #NOW

The Whale: Η ανατριχιαστική ερμηνεία του Brendan Fraser, στο νέο καθηλωτικό trailer της ταινίας


Κλέλια Φατούρου

15 Δεκεμβρίου 2022

The Whale: Η ανατριχιαστική ερμηνεία του Brendan Fraser, στο νέο καθηλωτικό trailer της ταινίας
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου

Οι προσδοκίες είναι πλέον στον Θεό. Έχουμε διαβάσει και ακούσει τόσα πολλά για την ερμηνεία του Brendan Fraser, που το λιγότερο που περιμένουμε να δούμε είναι ένα αριστούργημα.

Αυτό αποδεικνύεται από το καινούριο trailer της ταινίας, που διαρκεί 1μιση λεπτό, αλλά είναι ικανό να σε κάνει να ανατριχιάσεις και να συγκινηθείς από τον Brendan Fraser, αλλά και την υπέροχη Sadie Sink.

Παραβλέπεις εντελώς την αλλαγή στην εμφάνισή του και τα προσθετικά που έπρεπε να βάλει για να μοιάζει με έναν άντρα 300 κιλών. «Θέλω να ξέρω ότι έκανα ένα πράγμα σωστά στη ζωή μου», φωνάζει με σπαρακτικό τρόπο και κλαίμε κι εμείς μαζί του. Ο Charlie είναι ένας δάσκαλος που χώρισε την αλκοολική σύζυγό του, αφήνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη τους. Όταν ο σύντροφός του πεθαίνει, παίρνει πολλά κιλά, κλείνεται στο σπίτι του αλλά θέλει να επανορθώσει.

Συναντιέται με την κόρη του και λίγο πριν πεθάνει, αποφασίζει να ξαναφτιάξει τη σχέση του μαζί της. Στο νέο trailer, βλέπουμε και τη γυναίκα που τον φροντίζει και είναι στο πλευρό του, την οποία υποδύεται η Hong Chau. «Οι άνθρωποι με παχυσαρκία είναι γενικά γραμμένοι ως κακοί ή αστείοι. Θέλαμε να φτιάξουμε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα, με καλές και κακές πλευρές. Ο Brendan Fraser ήταν ο ιδανικός ηθοποιός για αυτό», ανέφερε ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky.

Και αυτό αποδεικνύεται σίγουρα από τη συγκλονιστική ερμηνεία που δίνει στο trailer. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε όλες τις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.