UPDATE #NOW

Amy Winehouse: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας είναι σκέτη απογοήτευση


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Amy Winehouse: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας είναι σκέτη απογοήτευση
Splashnews
Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να δούμε ακόμα τη ζωή της Amy Winehouse, τουλάχιστον όχι βάσει των όσων βλέπουμε τώρα

Τα σενάρια για ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse έδιναν κι έπαιρναν τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα για το κατά πόσο θέλουμε να δούμε τη ζωή της στην οθόνη, όταν ο θάνατός της μετρά μόλις 11 χρόνια. Καθώς και το ότι η μουσικός ήταν μόλις 27 χρονών και έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο από τη ζωή.

Σενάρια τέλος όμως, τα γυρίσματα της ταινίας "Back to Black" ξεκίνησαν και η ηθοποιός που δεν φοβήθηκε να πει το ναι στον ρόλο είναι η Marisa Abela. Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν δείχνουν κάποια σπουδαία ομοιότητα, αλλά το μαλλί- σήμα κατατεθέν και το eyeliner της Winehouse βοηθούν σίγουρα τα πράγματα.

Από την άλλη, τον πατέρα της Mitch υποδύεται ο εξαιρετικός ηθοποιός Eddie Marsan. Η σκηνή που διέρρευσε είναι στο Soho, έξω από το γνωστό jazz club Ronnie Scott's, όπου εμφανιζόταν η Winehouse στην αρχή της καριέρας της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2006 στην Camden New Journal, είχε αποκαλύψει ότι η γιαγιά της έβγαινε με τον μουσικό Ronnie Scott και όταν πέθανε, μαζεύτηκαν στο μαγαζί για μία συναυλία.

«Τραγουδούσα μία μελωδία και δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι μιλούν, ίσα ίσα μου αρέσει. Αλλά ήταν στο κοινό ο μπαμπάς μου. Και όταν ξεκίνησα, φώναξε σε όλους να βγάλουν τον σκασμό. Και κάπου εκεί ήταν και ο Mick Jagger, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη». Η καριέρα της δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά πρόλαβε να κερδίσει Grammys και να αφήσει το δικό της στίγμα στην μουσική ιστορία.

Η πρωταγωνίστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την περιοχή των γυρισμάτων στέλνοντας την αγάπη της στην Amy. Κι εμείς περιμένουμε να δούμε αν το αποτέλεσμα της σκηνοθέτιδος Sam Taylor-Johnson θα είναι εντυπωσιακό ή απλώς αμήχανο. Βασιζόμαστε στο ότι ήταν φίλη της Winehouse και γνώριζε ουσιαστικές λεπτομέρειες για το ποια ήταν και πώς οδηγήθηκε στους εθισμούς, που έδωσαν τέλος στη ζωή της.