UPDATE #NOW

Michael Jackson: Ξεκινούν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας "Michael"


Κλέλια Φατούρου

19 Ιανουαρίου 2023

Michael Jackson: Ξεκινούν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας "Michael"
Instagram/Michael Jackson
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023

Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua ετοιμάζει ταινία για τον Michael Jackson, με τον απλό τίτλο "Michael". Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023 και παραγωγός θα είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Graham King.

Καταλαβαίνουμε από τον τίτλο ότι θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή του ανθρώπου και λιγότερα για του καλλιτέχνη. Θα υπάρξουν φυσικά οι iconic ερμηνείες του που του έδωσαν τον τίτλο του Βασιλιά της Ποπ, αλλά θα ανακαλύψουμε και πλευρές που δεν είναι τόσο γνωστές.

«Ο Antoine είναι ένας ισχυρός και διεισδυτικός σκηνοθέτης, και νιώθουμε πολύ τυχεροί που επέλεξε τον Michael για το επόμενο project του. Οι δεξιότητές τους στο να διηγείται ιστορίες και η αφοσίωση στην τέχνη του θα δημιουργήσουν μία αξέχαστη ταινία», δήλωσε ο επικεφαλής της Lionsgate Motion Picture Group, Joe Drake.

«Οι πρώτες ταινίες της καριέρας μου ήταν μουσικά βίντεο, και ακόμα νιώθω ότι ο συνδυασμός ταινίας και μουσικής είναι αυτό που είμαι πραγματικά», αναφέρει ο σκηνοθέτης ενώ πιστεύει ότι δεν έχει υπάρξει καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα και τη μουσική ιδιοφυία του Michael Jackson. «Είχε τρομερή επίδραση στη δουλειά μου. Ήταν ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης με αυτή τη δύναμη στο MTV. Η μουσική και αυτές οι εικόνες είναι κομμάτι της κοσμοθεωρίας μου, και δεν μπορώ να αντισταθώ στην ευκαιρία να πω την ιστορία του».

Προς το παρόν, έχουμε δει ντοκιμαντέρ από τις συναυλίες του και φυσικά, το Leaving Neverland, με αποκαλύψεις για την κακοποιητική δράση του σε παιδιά, πράγμα που δεν απεδείχθη ποτέ και οδήγησε στην αθώωσή του.