UPDATE #NOW

Ο Robert Pattinson έκανε τη δίαιτα της πατάτας, θέλει να πάρει σκύλο και μισεί τις διακοπές


Κλέλια Φατούρου

19 Ιανουαρίου 2023

Ο Robert Pattinson έκανε τη δίαιτα της πατάτας, θέλει να πάρει σκύλο και μισεί τις διακοπές
ES Magazine/louiebanksshoots
Ο ηθοποιός μίλησε για όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν. Και είναι πολλά

Ο Robert Pattinson δεν σκόπευε ποτέ να γίνει η φαντασίωση αμέτρητων εφήβων. Αυτό όμως ακριβώς συνέβη με το Twilight. Ίσως για αυτό ακολούθησαν ρόλοι περίεργων και αμήχανων τύπων, που ταίριαζαν εξάλλου στην ιδιοσυγκρασία του. Μέχρι που ήρθε ο Batman και μάς υπενθύμισε ότι ο Pattinson μπορεί να κάνει τα πάντα, κι ας μην πιστεύει καθόλου στον εαυτό του.

Αυτήν την περίοδο, κάνει γυρίσματα για τη νέα του ταινία, Mickey 17 (δες το trailer). «Η ταινία είναι τόσο τρελή, εντελώς διαφορετική από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα». Τη σκηνοθετεί ο Bong Joon-ho του Parasite, και είναι μία δυστοπία επιστημονικής φαντασίας, στην οποία ο Pattinson παίζει δύο κλώνους που καταλήγουν να συνεργάζονται. Πίνει πολλούς καφέδες τη μέρα για να αντέξει τα απαιτητικά γυρίσματα, σε σημείο που νομίζει ότι βλέπει φαντάσματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο 36χρονος ηθοποιός είναι μία τρομερά ενδιαφέρουσα περίπτωση καλλιτέχνη. Θα δοκιμάσει τα πάντα στη δουλειά του, θα φτιάξει δικές του κατασκευές και θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο του ανδρικού αρώματος του οίκου Dior. Μία δουλειά που ευχαριστήθηκε πολύ, αν και η δική του αγαπημένη μυρωδιά είναι αυτή της κοπέλας του.

«Ακούγεται μελό το ξέρω, αλλά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όταν είσαι ερωτευμένος»

Παρόλα αυτά, δεν μιλά για τη Suki Waterhouse, αν και μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης.

Αρνείται να κάνει σκληρή γυμναστική για να έχει τους κοιλιακούς που όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να έχει ο Batman, και δεν καταλαβαίνει αυτή την πίεση που του ασκείται. «Είναι τρομερό το ότι πρέπει να μετράμε θερμίδες και να συγκρινόμαστε με τους άλλους. Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γυμνασμένος από εσένα». Παραδέχεται βέβαια ότι έχει δοκιμάσει τη δίαιτα της πατάτας, το μόνο πράγμα που έτρωγε επί δύο εβδομάδες, καθώς και την Keto. «Ενθουσιάστηκα που θα έτρωγα τυριά, αλλά απαγορευόταν η μπύρα».

Ο στόχος του για το 2023 είναι να πάρει σκύλο, δεν μπορεί να ακολουθήσει την τρέλα του TikTok και πάντα ανησυχεί για το αν θα ξαναβρεί δουλειά. «Έχω αυτή την τάση να μην κάνω καθόλου διακοπές που μάλλον κληρονόμησα από τον πατέρα μου. Κανονίζαμε διακοπές και την παραμονή εκείνος έκλαιγε που θα έλειπε από τη δουλειά. Είναι μάλλον γονιδιακό», λέει ενώ είναι άυπνος και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ένα στοιχειωμένο δωμάτιο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ES Magazine