UPDATE #NOW

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει το πώς είσαι σαν γονιός (τα βασικά, έστω)


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει το πώς είσαι σαν γονιός (τα βασικά, έστω)
pexels
Δώσε βάση στο τι πρέπει να προσέξεις

Πώς είσαι σαν γονιός; Αυστηρός, επιεικής, συναισθηματικός, πιο απόμακρος; Όπως κι αν είσαι, οι αστρολόγοι ισχυρίζονται πως ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στα παιδιά σου και τα μεγαλώνεις, εξαρτάται πολύ από το ζώδιό σου.

Κριός

Η δυναμική σου φύση σε κάνει να έχεις απόλυτη αφοσίωση στα παιδιά σου. Θα έκανες τα πάντα για το καλό των παιδιών σου αλλά πολύ συχνά μπλέκεις σε διαφωνίες μαζί τους με αποτέλεσμα να διχογνωμούν εύκολα με όσα υποστηρίζεις.

Ταύρος

Είναι ίσως το πιο υπομονετικό, δυνατό και σταθερό ζώδιο γι' αυτό θεωρείται ότι γίνεται ο τέλειος γονιός. Ωστόσο συχνά το παρακάνεις αν είσαι Ταύρος γιατί εκδηλώνεις πολύ έντονα κάθε σου συναίσθημα. Ακόμη και η αγάπη σου πολλές φορές είναι αποπνικτική απέναντι στα παιδιά σου.

Δίδυμοι

Έχεις έντονες απόψεις και πολλές ηθικές αξίες που θες να περάσεις και στα παιδιά σου. Ωστόσο, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις αν θες τα παιδιά σου να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον.

Καρκίνος

Η οικογένεια είναι το παν για σένα, αγαπητέ Καρκίνε. Δεν σου λέμε κάτι καινούριο αφού είσαι από τα πιο τρυφερά, ευαίσθητα και προστατευτικά ζώδια. Ωστόσο, καμιά φορά οδηγείσαι στην υπερπροστασία και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τα πλάσματα που μεγαλώνεις.

Λέων

Αν είσαι γονιός, είσαι ίσως από τους πιο cool. Ενθουσιάζεσαι και δραματοποιείς τα πράγματα με έναν δικό σου τρόπο αλλά πρέπει να θυμάσαι να αφήνεις πάντα χώρο στο παιδί σου για να εκφράζει τα δικά του συναισθήματα, εκτοπίζοντας για λίγο τον εαυτό σου από το κέντρο της προσοχής.

Παρθένος

Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις 500 πράγματα ταυτόχρονα, κι εσύ φημίζεσαι γι' αυτό λόγω του άριστου οργανωτικού σου πνεύματος. Ωστόσο, πρέπει να αφήσεις πίσω την τελειομανία που σε κυνηγάει όταν πρόκειται για τα παιδιά σου γιατί είναι στο πρόγραμμα να κάνουν και λάθη για να μαθαίνουν.

Ζυγός

Είσαι από τα πιο δίκαια, ισορροπημένα και στοργικά ζώδια. Σου αρέσει να μοιράζεσαι εμπειρίες αλλά δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις. Δεν τα πας και τόσο καλά με την πειθαρχία και αυτό κάποιες φορές χρειάζεται στην καθημερινότητά σου σαν γονιός.

Σκορπιός

Έχεις έντονο ένστικτο και θες να ανακαλύπτεις πάντα τι συμβαίνει στη ζωή των παιδιών σου. Πρόσεξε ωστόσο τη διακριτικότητά σου γιατί είναι απαραίτητο να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις για τη ζωή τους.

Τοξότης

Σου αρέσει να κάνεις τα πιο cool και αστεία πράγματα, ακόμη και σαν γονιός. Αν δεν πήγε σχολείο το παιδί σου επειδή πήγατε όλοι μαζί στην παραλία, το θεωρείς απολύτως ok γι' αυτό καλό είναι πρώτα να ωριμάσει το παιδί που έχεις μέσα σου.

Αιγόκερως

Δουλεύεις σκληρά για να εξασφαλίσεις ένα σταθερό περιβάλλον για τα παιδιά σου. Το πρόβλημα είναι ωστόσο ότι παραγίνεσαι σοβαρός και αυστηρός μαζί τους γι' αυτό αν θες να είσαι κοντά τους, προσπάθησε να τα προσεγγίσεις λίγο διαφορετικά.

Υδροχόος

Είσαι δημιουργική φύση και ανακαλύπτεις ευφάσταστους τρόπους ανατροφής. Ωστόσο, πρόσεξε γιατί τα παιδιά σου μπορούν εύκολα να σε θεωρήσουν φίλο τους και τότε τα όρια του ρόλου σου ως γονιός θα γίνουν αρκετά δυσδιάκριτα.

Ιχθείς

Είσαι καλλιτεχνική και αγαπησιάρικη φύση. Τα παιδιά σου σε ρίχνουν εύκολα στο συναίσθημα αλλά πολλές φορές καταλήγεις εσύ ο ίδιος να τα χειραγωγείς συναισθηματικά.