UPDATE #NOW

Η Bette Midler απέρριψε δύο iconic ρόλους στα 90s - Τον έναν επειδή φοβόταν να ντυθεί καλόγρια


Κλέλια Φατούρου

22 Φεβρουαρίου 2023

Η Bette Midler απέρριψε δύο iconic ρόλους στα 90s - Τον έναν επειδή φοβόταν να ντυθεί καλόγρια
Instagram/Bette Midler
Εμείς στη θέση της θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο

Έχεις μετανιώσει ποτέ για δουλειά που απέρριψες; Είπες κάποιο όχι και μετά χτυπούσες το κεφάλι σου στον τοίχο; Ε κάτι τέτοιο έπαθε η Bette Midler, με το "Sister Act".

Η πολυτάλαντη Midler μίλησε στο Variety και μάς αποκάλυψε ότι είπε όχι το 1992, σε μία κωμωδία-musical για μία γυναίκα που υποκρίνεται ότι είναι καλόγρια, ενώ στην πραγματικότητα είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Ο ρόλος με τον οποίο τελικά συνδέθηκε η Whoopi Goldberg.

Jenny.Gr

«Τους απέρριψα. Μου πρότειναν την ταινία "Sister Act" και τους είπα ότι οι θαυμαστές μου δεν θα ήθελαν να με δουν με ράσο. Μπορείς να το πιστέψεις; Πόσο τρελό είναι;». Για την ακρίβεια, την παρακαλούσαν σε καθημερινή βάση, αλλά εκείνη δεν ήθελε καθόλου, εξαιτίας του ράσου. «Πραγματικά το φοβόμουν. Μπορώ να φορέσω οτιδήποτε, αλλά να ντυθώ καλόγρια;».

Σήμερα πιστεύει ότι ο ρόλος ήταν ιδανικός για τη Whoopi Goldberg. «Ο Θεός να την έχει καλά. Ήταν τέλεια». Το θέμα είναι ότι δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αποκάλυψη, αλλά μίλησε και για έναν ακόμη ρόλο στον οποίο είπε όχι. Και ίσως εδώ ήταν μεγαλύτερο το λάθος. Το πιστεύεις ή όχι, δεν ήθελε καθόλου να παίξει στο "Misery", την ταινία που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King.

Jenny.Gr

«Απλά δεν μπορούσα. Ήταν πολύ βίαιο. Ο ρόλος δεν ήταν καθόλου αστείος, δεν υπήρχε καμία διάθεση για μετάνοια. Του έκοψε το πόδι. Μα ελάτε τώρα, ποιος τα κάνει αυτά;». Εεε, σχεδόν όλα τα θρίλερ, σχεδόν όλα τα βιβλία του βασιλιά του horror, Stephen King. Και επίσης, πολλοί ηθοποιοί που το βλέπουν σαν δουλειά. Τελικά, η Kathy Bates πέρασε στην ιστορία ως μία από τις πιο τρομακτικές stalkers στα κινηματογραφικά χρονικά.

Παρόλο που η Bette είπε δύο τεράστια όχι, δεν μπορείς να πεις ότι δεν απέκτησε μία τεράστια καριέρα. «Τα έχω κάνει όλα. Έχω υπάρξει γριά, νέα, μάγισσα, γοργόνα, showgirl, στρίπερ, τραγουδίστρια. Και πέρασα υπέροχα».