UPDATE #NOW

H Courteney Cox έχει πλέον αστέρι Hollywood και το γιόρτασε με reunion των Friends


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

H Courteney Cox έχει πλέον αστέρι Hollywood και το γιόρτασε με reunion των Friends
@jenniferaniston
Τα τρυφερά στιγμιότυπα και το θρυλικό reunion στην τελετή απονομής στο Walk Of Fame του Hollywood

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τα γυρίσματα των "Friends", ωστόσο οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ των ηθοποιών καλά κρατούν μέχρι και σήμερα. Αυτό αποδεικνύεται και πάλι με την Jennifer Aniston και τη Lisa Kudrow, να δίνουν το παρόν στο πλευρό της Courteney Cox σε μια σημαντική στιγμή για την καριέρα της.

Η Courteney Cox τιμήθηκε με αστέρι στo Walk of Fame του Hollywood και σε μια τέτοια στιγμή της καριέρας της, δεν έλειψαν οι αγαπημένες της φίλες και «οικογένεια», όπως τις αποκάλεσε. Η Aniston και η Kudrow, μίλησαν με τα πιο τρυφερά και υποστηρικτικά σχόλια για την Cox, η οποία συγκινημένη τις ευχαρίστησε ξανά και στο τέλος έδωσαν μια τρυφερή αγκαλιά, φέροντάς μας μνήμες από τη θρυλική σειρά που τις έκανε διάσημες.

Jenny.Gr
@jenniferaniston

«Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε ως συνάδελφοί σου, ως φίλοι και ως οικογένεια, ως αδερφές σου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Aniston. «Και αυτό συνέβη αφού σε γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό».

«Το να είσαι φίλος με την Courtney σημαίνει να είσαι οικογένεια με την Courtney», πρόσθεσε η Aniston. «Aυτή είναι υπεύθυνη για όλα αυτά. Από την αρχή που τη γνωρίσαμε, ήταν αμέσως ζεστή, στοργική, ενδιαφέρεται για τα πάντα για σένα».

Jenny.Gr
@jenniferaniston

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και η Kudrow, η οποία αναφέρθηκε ξανά με τα πιο τρυφερά λόγιαn για τη Cox, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορές και στη σειρά που τις ένωσε. Το "Friends" ξεκίνησε το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2004, με τη σειρά να εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού.