UPDATE #NOW

Succession: Το τελικό trailer για το εκρηκτικό φινάλε της οικογένειας Roy θα σου ανεβάσει την πίεση


Κλέλια Φατούρου

3 Μαρτίου 2023

Succession: Το τελικό trailer για το εκρηκτικό φινάλε της οικογένειας Roy θα σου ανεβάσει την πίεση
Το φινάλε αποτελείται από 10 επεισόδια, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 26 Μαρτίου

Περιμέναμε καιρό το trailer του 4ου κύκλου, αλλά μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ξέραμε ότι θα ήταν και το μεγάλο φινάλε. Μετά από τις πρώτες φωτογραφίες και ένα μικρό teaser, ξεδιπλώνονται οι σχέσεις της οικογένειας Roy, ενώ οδεύουν προς το τέλος.

«Η πώληση της media πολυεθνικής Waystar Royco στον έξπερ της τεχνολογίας, Lukas Matsson, πλησιάζει απειλητικά. Η προοπτική αυτής της πώλησης προκαλεί υπαρξιακή αγωνία και διχασμό ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Roy, γιατί δεν ξέρουν πώς θα είναι οι ζωές τους μετά από αυτή τη συμφωνία. Παιχνίδια εξουσίας και ένα αβέβαιο μέλλον», είναι η επίσημη περιγραφή του τελευταίου κύκλου.

Στο trailer βλέπουμε τα 3 αδέρφια να ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον πατέρα τους, αποκτώντας συμμαχία με τους μεγαλύτερους εχθρούς τους. Παράλληλα, βλέπουμε και την εξέλιξη των υπόλοιπων ιστοριών, όπως ο γάμος του Tom και της Shiv, η προεδρική καμπάνια του Connor και άλλα. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό trailer, με απειλές, συγκρούσεις και το επίσημο τέλος μία σειράς που έγινε πολιτιστικό ορόσημο.

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα το κάναμε για πάντα. Το τέλος ήταν πάντα παρόν στο μυαλό μου, απλώς περίμενα τη σωστή στιγμή», ανέφερε ο δημιουργός του, ενώ ο Jeremy Strong, μίλησε για «έναν μικρό θάνατο», σε περίπτωση που τελειώσει η σειρά.

Σε αυτόν τον κύκλο θα δούμε επίσης τους: Alexander Skarsgård, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoe Winters και Jeannie Berlin. Το φινάλε αποτελείται από 10 επεισόδια, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 26 Μαρτίου.