UPDATE #NOW

Λατρεύεις τον Ted Lasso; Μπορείς να μείνεις στην pub που συχνάζει, για μία βραδιά, με $15


Κλέλια Φατούρου

10 Μαρτίου 2023

Λατρεύεις τον Ted Lasso; Μπορείς να μείνεις στην pub που συχνάζει, για μία βραδιά, με $15
henry woide
Τώρα μπορείς να περάσεις μία βραδιά τον Οκτώβριο, στο στέκι του Ted και της ομάδας του

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε του Ted Lasso και θα δούμε για μία τελευταία φορά την pub "Crown & Anchor", το μέρος συνάντησης προπονητών, παικτών και φίλων της ομάδας AFC Richmond.

Αν όμως δεν χόρτασες να τη βλέπεις, η Airbnb σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις για λίγο στον κόσμο του Ted κερδίζοντας 3 βραδιές διαμονή (μία ο κάθε τυχερός), στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου. Το αντίτιμο; Μόλις 11 λίρες για να τιμήσουμε τους παίκτες της ομάδας, ή 15 δολάρια, αν προτιμάς.

Jenny.Gr
Henry Woide

Τι θα συμβεί λοιπόν εκείνη την τυχερή νύχτα για όσους κερδίσουν; Εσύ και 3 ακόμη φίλοι σου θα λάβετε τον εξοπλισμό της ομάδας ενώ θα παρακολουθήσετε highlights της σειράς. Αλλά το πάρτι δεν σταματά εκεί. Θα έχει καραόκε, βελάκια και pinball, αλλά και μία παρτίδα σκάκι στο αγαπημένο τραπέζι του Ted. Τσάι, κουλουράκια και ύπνος σε ένα από τα υπνοδωμάτια του κτιρίου.

Jenny.Gr
Henry Woide

«Το Crown & Anchor είναι μία απαραίτητη εμμονή της ομάδας AFC Richmond. Είναι εκεί όπου συναντιούνται φίλοι, συνάδελφοι και συμπαίκτες για να γιορτάσουν τους θριάμβους ή να αντιμετωπίσουν την αγωνία και τον πόνο. Για αυτό είμαι και τόσο χαρούμενη που θα υποδεχθώ καλεσμένους και θα πάρω ρεπό! Ώρα να δώσω σε άλλους τη δυνατότητα να βιώσουν το αίσθημα της κοινότητας, που αποτελεί έμπνευση του προπονητή Lasso», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της pub, Mae, την οποία υποδύεται η Annette Badland.

Jenny.Gr

Αν θες να στείλεις την αίτησή σου, μπες στο Airbnb's site στις 21 Μαρτίου, και ώρα 8 το βράδυ για εμάς. Να θυμάσαι ότι αναλαμβάνεις εσύ τα έξοδα μετακίνησης για το Λονδίνο. Αν τύχει και βρεθείς στην πόλη όμως τον Οκτώβριο, θα ζήσεις την απόλυτη Ted Lasso experience.