UPDATE #NOW

Η Billie Eilish κάνει ντεμπούτο σε θρίλερ, και το πρώτο κλιπ αποδεικνύει πως είναι ταλέντο (και στην υποκριτική)


JTeam

17 Μαρτίου 2023

Η Billie Eilish κάνει ντεμπούτο σε θρίλερ, και το πρώτο κλιπ αποδεικνύει πως είναι ταλέντο (και στην υποκριτική)
Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα, 17 Μαρτίου

Το ότι έχει φωνάρα, το ξέραμε. Ότι έχει περιβαλλοντικές ανησυχίες και κάνει ό,τι μπορεί για τη βιωσιμότητα του πλανήτη, κι αυτό το ξέραμε. Ότι έχει ταλέντο στην υποκριτική και θα κάνει το ντεμπούτο της σε θρίλερ, ε αυτό δεν το περιμέναμε.

Η πρώτη της δουλειά θα είναι στην πρώτη σειρά του Donald Glover (μετά το Atlanta), Swarm. Ένα θρίλερ για μία εμμονική fan με σκοτεινή προσωπικότητα, την Dre, που υποδύεται η Dominique Fishback. H Eilish μοιράστηκε ένα πρώτο κλιπ από το Swarm, και είναι εξαιρετικά καλή.

Η Dre περιγράφει το χυμένο γάλα που είδε στο χαλί και η Eva (δηλαδή η Eilish) τη ρωτά τι χρώμα ήταν. «Κόκκινο» της απαντά, με την Eva να αναρωτιέται αν έκανε κακό σε κάποιον. Όταν της το επιβεβαιώνει, η Eva δείχνει ικανοποιημένη. Αν και ορκισμένη fan της κωμικής σειράς The Office, η Eilish έχει μάλλον περισσότερη ροπή προς το horror.

Οι δημιουργοί της σειράς περιγράφουν την Dre ως αντι-ηρωίδα, που μοιάζει ίσως με τον Don Draper των Mad Men ή τον Tony Soprano, αλλά «μέσα από τα μάτια μίας μαύρης, μοντέρνας γυναίκας». Η λατρεία της Dre για την pop star Ni'Jah την οδηγεί σε σκοτεινές, βίαιες, δολοφονικές πράξεις.

Η Fishback είναι επίσης εξαιρετική στον πρωταγωνιστικό ρόλο -οι δημιουργοί της σειράς τη χειροκροτούσαν επί 3 λεπτά μετά την τελευταία σκηνή του πιλότου. Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Prime Video και το cast αποτελείται από τους Chloe Bailey, Damson Idris, Rickey Thompson, Paris Jackson, Rory Culkin και άλλους. Η πρώτη γεύση πάντως μάς ιντριγκάρει για περισσότερα.