UPDATE #NOW

Asteroid City: Το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson είναι χάρμα οφθαλμών (αλλά και μία από τα ίδια)


Κλέλια Φατούρου

29 Μαρτίου 2023

Asteroid City: Το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson είναι χάρμα οφθαλμών (αλλά και μία από τα ίδια)
Είδαμε στο cast και Tom Hanks και Margot Robbie

Υπέροχα χρώματα, η αφρόκρεμα των casts, μοναδική μουσική, φανταστικές τοποθεσίες. Αν θέλουμε να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, ο Wes Anderson είναι ο master των παραπάνω, αλλά το σενάριο και το concept είναι πάντα το ίδιο πράγμα.

Κάποιος πρέπει να αποτρέψει μία έκρηξη, κάποιος εξαφανίζεται, κάποιος τρέχει. Είναι όμως πάντα η ιδανική ευκαιρία για να πας σινεμά και να ξεκουράσεις τα μάτια σου με υπέροχες εικόνες. Στο μεταξύ, μπορείς να σκέφτεται τη λίστα που πρέπει να κάνεις για το σούπερ μάρκετ.

Αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης επιστρέφει με την κωμωδία "Asteroid City" και ένα cast που έχει Tom Hanks. Εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '50, σε μία αμερικάνικη ερημική πόλη, που είναι προιόν φαντασίας. Στο συνέδριο Junion Stargazer/Space Cadet, που έχει σχεδιαστεί για να ενώνει μαθητές και γονείς μέσα από ακαδημαικό ανταγωνισμό, συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που οδηγούν σε χάος.

Jenny.Gr

Αν και το cast των Wes Anderson ταινιών είναι πάντα εντυπωσιακό, εδώ έχουμε νικητή. Margot Robbie, Tom Hanks, Hong Chau, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Bryan Cranston, Ed Norton, Liev Schreiber, Maya Hawke, Steve Carell, Willem Dafoe, Matt Dillon και η σταθερή φίλη Tilda Swinton.

Το σενάριο του Asteroid City συνυπογράφουν ο Anderson με τον Roman Coppola, ενώ έχουν συνεργαστεί σε όλες τις γνωστές ταινίες του πρώτου. Μεταξύ αυτών και το "The Wonderful Story of Henry Sugar", που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Roald Dahl και θα δούμε στο Netflix, κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Το Asteroid City αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου, με παγκόσμια πρώτη στο Φεστιβάλ των Καννών.