UPDATE #NOW

3 τρόποι να βλέπεις IG stories ανώνυμα, επειδή η περιέργεια δεν σκότωσε τη γάτα


JTeam

5 Μαΐου 2023

3 τρόποι να βλέπεις IG stories ανώνυμα, επειδή η περιέργεια δεν σκότωσε τη γάτα
Για τις ημέρες που, εντάξει, δεν είσαι και τόσο ανώτερος άνθρωπος

Είτε σου αρέσει είτε όχι, ξέρεις ότι ξέρουμε πως κάποια στιγμή έχεις μπει στον πειρασμό να δεις stories χωρίς να το καταλάβει κανείς. Είτε είναι στο προφίλ πρώην, το οποίο επισκέπτεσαι πολλές φορές καθημερινά επειδή ακόμη δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις το τέλος της σχέσης, είτε στο προφίλ του ατόμου με το οποίο βγαίνει τώρα το τελευταίο σου imaginationship, έχεις μία περιέργεια και, σαν έτοιμη από καιρό, σαν θαρραλέα, θα την αφήσεις να σε παρασύρει - κι ό,τι γίνει.

Σε αυτό το άρθρο, θα σου πούμε πώς να δεις IG stories ανώνυμα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις, δεν χρειάζεται να γίνει το νέο καθημερινό χόμπι σου. Είναι απλώς για τις μέρες που, εντάξει, δεν είσαι και τόσο ανώτερος άνθρωπος.

Ενεργοποιείς τη λειτουργία πτήσης

Μπαίνεις Instagram, αυτό κάνει preload πολλά stories σε δευτερόλεπτα, οπότε δίνεις λίγο χρόνο. Ενεργοποιείς το προφίλ πτήσης, πατάς στο στόρι που έχει ήδη φορτώσει και δεν θα το μάθει ποτέ, κανείς. Τώρα, αν έχουν ανεβάσει 18 διαφορετικές εικόνες και βίντεο, δεν πρόκειται να τα δεις όλα – τα πρώτα τρία, το πολύ. Από το ολότελα, βέβαια, καλύτερο είναι κι αυτό.

Αξιοποιείς το Finsta σου

Αν έχεις ψεύτικο προφίλ, ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει και να βγάλεις τον stalker που ξέρεις καλά πως κρύβεις μέσα σου. Δεν θα καταλάβει κανείς πως είσαι εσύ, εκτός κι αν το ακολουθείς – ελπίζουμε να μην έχεις κάνει αυτό το λάθος.

Μπαίνεις από εξωτερικό app ή site

Aν η περιέργειά σου είναι τόσο μεγάλη, υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές κι ιστοσελίδες εκεί έξω που, απλώς εισάγοντας το username του ατόμου που θέλεις να παρακολουθήσεις, θα σου δώσουν τα πάντα: Από followers μέχρι posts και stories. Μοναδική προϋπόθεση, να είναι δημόσιο το προφίλ. Κανείς δεν θα μάθει πως ήσουν εσύ, απλώς θα γεμίσεις με bots τη λίστα των viewers. Σε νοιάζει όμως; Μάλλον όχι.