UPDATE #NOW

Beyonce και Jay Z: Σπάνια κοινή έξοδος μετά την αγορά της ακριβότερης έπαυλης στην Καλιφόρνια


JTeam

24 Μαΐου 2023

Beyonce και Jay Z: Σπάνια κοινή έξοδος μετά την αγορά της ακριβότερης έπαυλης στην Καλιφόρνια
@bey
Δείπνο για δυο στην Ευρώπη για το διάσημο ζευγάρι

Πιο δυναμικά από ποτέ έχει επιστρέψει η Beyonce, η οποία μόλις ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της, παράλληλα αγόρασε με τον Jay Z την πιο ακριβή έπαυλη της Καλιφόρνια (σε μετρητά) γράφοντας ιστορία και επίσης, επανέρχεται στα social media με πιο προσωπικά στιγμιότυπα, στα οποία δεν θα μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Jenny.Gr
@beyonce

Αυτές τις ημέρες, η Beyonce βρίσκεται μαζί με την οικογένεια της στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας φαντασμαγορικές συναυλίες, και έχοντας στο πλάι της καλή παρέα. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε εικόνες και στιγμιότυπα από την πρόσφατη έξοδο της, μαζί με τον Jay Z σε γνωστό εστιατόριο, όπου απόλαυσαν κρασί και γεύμα.

Jenny.Gr
@beyonce

Το διάσημο ζευγάρι ποζάρει μαζί στον φακό λίγο πριν την έξοδο τους, με τους δυο να φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Το σύνολο της Beyonce τράβηξε επίσης τα βλέμματα, με την ίδια να επιλέγει ψηλές δερμάτινες μπότες με ασημί λεπτομέρειες, ένα stripped σακάκι και ένα σετ σορτσάκι. Το look της ολοκλήρωναν γυαλιά ηλίου, μια μίνιμαλ τσάντα, αλλά και το εσώρουχο της.
Αρκετοί χρήστες σχολίασαν επίσης και τα μακριά σπαστά μαλλιά της, όπως και το λαμπερό μακιγιάζ.

Jenny.Gr
@beyonce


Φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι, μετά την περιπέτεια της σχέσης τους με την απιστία του Jay Z πίσω στο 2017, έχει βρει ξανά τη σύνδεση και τον έρωτα ανάμεσα τους, και κυρίως έχουν μάθει να διαχειρίζονται καλύτερα τα προβλήματα τους, χάρη στη ψυχοθεραπεία, όπως ο ίδιος ο Jay Z είχε αποκαλύψει.

Jenny.Gr
@beyonce

TAGS