UPDATE #NOW

Από scammer, celebrity: Η Anna Delvey ετοιμάζει podcast με διάσημους καλεσμένους και το πρώτο της τραγούδι


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Από scammer, celebrity: Η Anna Delvey ετοιμάζει podcast με διάσημους καλεσμένους και το πρώτο της τραγούδι
Η ιστορία της έγινε σειρά, τώρα η ίδια θέλει να γίνει σταρ - τι πειράζει που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό;

Τι κι αν βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό επειδή εξαπάτησε κόσμο; Η Anna Delvey ζει την καλύτερη ζωή της. Έχοντας ήδη κάνει ριάλιτι στο σπίτι της, το πάει ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας εβδομαδιαίο podcast κι ετοιμάζοντας το πρώτο της single. Μάλιστα, οι ηχογραφήσεις θα γίνουν από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη εφόσον δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενώ καλεσμένοι θα είναι, μεταξύ άλλων, οι Emily Ratajkowski, Julia Fox, Julia Cumming, Jeremy Harris, και Whitney Cummings.

Δεν είναι καθόλου αστείο, όντως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Για πρώτη φορά, έχω τη δική μου πλατφόρμα για να μοιραστώ τις προσωπικές μου απόψεις για την εμμονή του κοινού με την ιστορία της ζωής μου, ενώ θα συζητώ με καλεσμένους από διάφορους τομείς, όπως οι επιχειρήσεις, τα media, η ψυχαγωγία, η τέχνη και άλλα», δήλωσε η Delvey στο Deadline. «Με ενδιαφέρει να εξετάσω πώς το να σπας τους κανόνες μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά και να σε διαλύσει ενώ, ταυτόχρονα, προκαλεί την αντίδραση της κοινής γνώμης».

«Τώρα, μπορείτε να γνωρίσετε τον πραγματικό μου εαυτό», την ακούμε να λέει στο teaser του podcast. Το πρώτο επεισόδιο θα περιλαμβάνει και το ντεμπούτο της στο τραγούδι.

Ο COO της εταιρείας Audio Up, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή του podcast, το πιστεύει μέχρι τέλους καθώς «θίγει το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για την Anna και τη δημόσια εικόνα της». «Καλώς ή κακώς, πολλοί από εμάς πιάνουμε τον εαυτό μας να στηρίζει το μέλλον της Anna και ακριβώς αυτό εξετάζει η συγκεκριμένη εκπομπή.

Δες το τρέιλερ παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου: