UPDATE #NOW

Η Anna Delvey ετοιμάζει reality με καλεσμένους σπίτι της. Γιατί δεν μπορεί να πάει κι αλλού


Κλέλια Φατούρου

26 Ιανουαρίου 2023

Η Anna Delvey ετοιμάζει reality με καλεσμένους σπίτι της. Γιατί δεν μπορεί να πάει κι αλλού
New York Times
Η γυναίκα που έκλεψε αμέτρητες χιλιάδες δολάρια, ετοιμάζει reality για τη ζωή της

Δεν είναι ότι έχει και άλλη επιλογή. Η Anna Sorokin, που εξαπάτησε πολύ κόσμο στη Νέα Υόρκη ως Anna Delvey, παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, δεν της επιτρέπεται να έχει ηλεκτρονικές συσκευές και social media και το προτιμά από το να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου εκεί μπορεί να ζει ελεύθερη.

Η 32χρονη Sorokin ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει reality χωρίς σενάριο στο σπίτι της, με τον τίτλο "Delvey's Dinner Club". Εκεί θα υποδέχεται ηθοποιούς, μουσικούς, ιδρυτές, σοσιαλιτέ και δημοσιογράφους για ιδιωτικό δείπνο με σεφ. Θα μιλούν για την εμπειρία της Anna με το σύστημα δικαιοσύνης, τη στρατηγική που έχει για να ξαναχτίσει την εικόνα της και τα πλάνα της για το μέλλον, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φέρνεις κοντά μία ομάδα φίλων και να να μοιράζεστε προσωπικές ιστορίες, ενώ απολαμβάνετε μία γαστρονομική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία και για το ότι θα φέρω το όραμά μου στο ευρύτερο κοινό, έτσι ώστε να δουν την αληθινή Anna Delvey» (μάλλον εννοείς Sorokin).

Να υπενθυμίσουμε ότι για 4 χρόνια, η Sorokin χρησιμοποιούσε μία ψεύτικη περσόνα για να ξοδέψει πιστωτικές κάρτες που δεν είχαν ισχύ, να μείνει σε διάφορα ξενοδοχεία και να κλέψει συνολικά 275.000 δολάρια. Συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 και κρίθηκε ένοχη με 8 κατηγορίες, τον Απρίλιο του 2019.

Αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και επέστρεψε στη φυλακή επειδή είχε λήξει η άδεια παραμονής της. Προτίμησε να εκτίσει 18 μήνες φυλάκισης από το να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η ζωή της έγινε σειρά στο Netflix (Inventing Anna) και αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι όλοι αυτοί οι καλεσμένοι που θα την εμπιστευτούν και που θα θέλουν να συνδεθεί το όνομά τους με το δικό της.