UPDATE #NOW

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν λούζεσαι -και το κάνεις καθημερινά


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν λούζεσαι -και το κάνεις καθημερινά
Τώρα το ξέρεις και δεν σου μένουν άλλες δικαιολογίες

Κοντά, μακριά, που θέλουν κούρεμα, που τα έκοψες παραπάνω απ' όσο θα ήθελες – τα μαλλιά σου έχουν περάσει από σαράντα κύματα και δεν έχεις κουραστεί να τα αλλάζεις. Είμαστε μαζί σου. Κι ενώ το κούρεμα, το χρώμα και το στυλ τους μπορεί να αλλάζει κάθε τόσο, τα αγαπάς, τα φροντίζεις και ξέρεις ότι θα τα έχεις για πάντα.

Ξέρεις τα βασικά γύρω από το haircare, είμαστε σίγουροι. Υπάρχουν, όμως, μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς και ίσως δεν τους δίνεις τη βαρύτητα που θα έπρεπε – όπως το να μην τα τρίβεις με την πετσέτα, που το κάνεις και λες «ε μωρέ, την άλλη φορά θα θυμηθώ να το κάνω σωστά».

Παρακάτω, θα δούμε το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν λούζεσαι. Σου το λέμε, για να μην έχεις καμία δικαιολογία την επόμενη φορά που θα το κάνεις.

Χρησιμοποιείς τεράστια ποσότητα σαμπουάν. Ναι, αυτό είναι το λάθος - ναι, ακόμη και σε αυτό μπορείς να τα κάνεις θάλασσα. Η ποσότητα σαμπουάν που χρειάζεσαι, εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σου. Αν έχεις κοντά μαλλιά, υπολόγισε η ποσότητα να μην ξεπερνά το μέγεθος ενός πενηντάλεπτου. Αν έχουν μεσαίο μήκος, πήγαινε προς το δίευρο, ενώ αν τα μαλλιά σου είναι μακριά, σκέψου όχι σε λεφτά, αλλά σε φρούτα - και, συγκεκριμένα, το κουκούτσι από ένα βερύκοκο. Το κλειδί είναι να καλύπτεις όλο το κεφάλι, και να μην περισσεύει ποσότητα. Αν βάζεις υπερβολικά πολύ σαμπουάν, όχι απλώς επιβαρύνεις περισσότερο τα μαλλιά σου, αλλά το τελειώνεις και νωρίτερα.