UPDATE #NOW

Το χρώμα στα νύχια σου αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή, λέει το TikTok


JTeam

16 Ιουνίου 2023

Το χρώμα στα νύχια σου αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή, λέει το TikTok
Εσύ τα βάφεις ροζ, λευκά η γαλάζια;

Όσοι είμαστε βαθιά χωμένοι στο BeautyTok, τη γωνιά του TikTok που είναι γεμάτη beauty hacks, tips, ιδέες για μακιγιάζ και, γενικά, οτιδήποτε σχετικό με την ομορφιά, σίγουρα έχουμε πέσει πάνω στο red nail theory, κι όχι μόνο μία φορά. Συνοπτικά, η συγκεκριμένη θεωρία υποστηρίζει ότι αν βάφεις κόκκινα τα νύχια σου και είσαι γυναίκα, οι άντρες σε προσέχουν περισσότερο απ’ όσο συνήθως.

Τώρα, μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι το χρώμα του mani σου, αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα παρακάτω.

Αν είσαι Millenial, σίγουρα θυμάσαι την εποχή που ανακοίνωνες τη σχέση σου μέσω Facebook. Όταν αυτό καταργήθηκε, ήρθε το soft launch στο IG, το οποίο καλά κρατεί – οι περισσότεροι δεν ανεβάζουμε απευθείας σέλφι με τους συντρόφους μας, αλλά ξεκινάμε δείχνοντας δύο ποτήρια, μία πλάτη, τα χέρια μας, κατάλαβες. Ε, οι νέοι που χρησιμοποιούν κυρίως το TikTok, ξεκαθαρίζουν το relationship status τους βάφοντας τα νύχια τους με το ανάλογο χρώμα.

Συγκεκριμένα, το γαλάζιο σημαίνει πως είσαι σε σχέση. Και το λευκό, δείχνει ότι είσαι single και ψάχνεσαι. Όσο για το χρώμα που αντιστοιχεί στο “it’s complicated” που έβαζες στο FB τα ένδοξα χρόνια του; Ε, είναι οι αποχρώσεις του ροζ και του μοβ. Αποκαλύπτουν ότι μιλάς με κάποιο άτομο αυτήν τη στιγμή, αλλά φλερτάρεις κιόλας.

@averyhittle im just as surprised as u r #lightbluenails ♬ original sound - Netflix

Κανείς δεν ξέρει πώς γεννήθηκε το trend, αλλά η Gen Z το στηρίζει. Εσύ;