UPDATE #NOW

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Η Αναστάζια ήταν σαν το δικό μου παιδί - Έξυσαν τις πληγές μου»


JTeam

21 Ιουνίου 2023

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Η Αναστάζια ήταν σαν το δικό μου παιδί - Έξυσαν τις πληγές μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Όσα δήλωσε η Κούλα Αρμουτίδου

Με αφορμή τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστασίας στην Κω, η οποία είναι η όγδοη (απ’ όσο γνωρίζουμε) για το 2023, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στον ΑΝΤ1 και, όπως τόνισε, η υπόθεση αυτή δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη της κόρης της. Είμαστε λιγότερες κατά μία ακόμα – μία που χάθηκε με φριχτό τρόπο.

«Η Αναστάζια ήταν σαν το παιδί το δικό μου. Μου έξυσαν πάλι τις πληγές. Καρέ καρέ κάνω εικόνες, βλέπω μπροστά μου τη φρίκη που βίωσε το παιδί μου», είπε.

Τόνισε, επίσης, ότι οι ποινές για τους δράστες δεν είναι αρκετά σκληρές, στην χώρα μας. Αναφερόμενη στην περίπτωση του Πολωνού Πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε να μεταφερθεί εκεί ο φερόμενος ως δράστης, τόνισε: «Όταν όμως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στο εξωτερικό, με Έλληνα δράστη, ο Έλληνας αυτός ζητά να εκδικαστεί στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί δεν έχουμε νόμους. Έχουμε νόμους ντροπής και εμπαιγμού και κοροϊδίας».

Η Κούλα Αρμουτίδου ζήτησε για ακόμα μία φορά αυστηροποίηση των ποινών και, συγκεκριμένα, αυτήν της ισόβιας κάθειρξης. «Εδώ και 4,5 χρόνια λέμε και ξαναλέμε με τον άνδρα μου τα ίδια. Μάλλον δεν απευθυνόμαστε σε ευήκοα ώτα. Δεν μας ακούν. Δεν τους ενδιαφέρει», είπε και συμπλήρωσε πως «νιώθω μέχρι και φαιδρή, διότι μιλάω συνέχεια και τελικά δεν γίνεται τίποτα».