UPDATE #NOW

Μπόρις Τζόνσον: Για 8η φορά μπαμπάς - Απέκτησε το τρίτο παιδί με τη νυν σύζυγό του


JTeam

12 Ιουλίου 2023

Μπόρις Τζόνσον: Για 8η φορά μπαμπάς - Απέκτησε το τρίτο παιδί με τη νυν σύζυγό του
Instagram/ Carrie Johnson
Η ανακοίνωση έγινε από την Κάρι Τζόνσον

Ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον απέκτησε ένα ακόμη παιδί, το τρίτο με την νυν σύζυγό το. Την χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του Τζόνσον, με τα παρακάτω λόγια:

«Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οντίσιας (σ.σ. Οδυσσέας) Τζόνσον, που γεννήθηκες στις 5 Ιουλίου, στις 9.15», έγραψε η 35χρονη στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της ίδιας που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα επέλεξε ο σύζυγός μου;» πρόσθεσε, ευχαριστώντας το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής του University College Hospital του Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μέλος της οικογένειας είναι το τρίτο παιδί του ζεύγους και το όγδοο για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο 59χρονος πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ ενώ έχει αναγνωρίσει και μία κόρη που απέκτησε από μια εξωσυζυγική σχέση του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κάρι, επιβεβαίωσε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε έξι παιδιά. Ωστόσο, δεν διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα έχει πολλά περισσότερα.

Ο Mπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το καλοκαίρι του 2022, εξαιτίας μιας σειράς σκανδάλων. Παραιτήθηκε και από το βουλευτικό του αξίωμα τον περασμένο μήνα, καθώς διαφαινόταν πως η έρευνα του κοινοβουλίου σε βάρος του θα ήταν καταδικαστική: η έκθεση που συνέταξε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είπε σκοπίμως ψέματα στο Κοινοβούλιο για τα πάρτι που διοργανώνονταν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.