UPDATE #NOW

H Σελίνα Γκόμεζ γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα epic πάρτι και αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί


JTeam

23 Ιουλίου 2023

H Σελίνα Γκόμεζ γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα epic πάρτι και αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί
@selenagomez / instagram
Όλοι μιλούν για το πάρτι γενεθλίων της Σελίνα Γκόμεζ και όχι άδικα

Είναι πολλά τα όσα πέρασε η Σελίνα Γκόμεζ τα πρόσφατα χρόνια της ζωής της. Ψυχικές διαταραχές, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και διπολική διαταραχή, ήταν μόνο μερικά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Στα 31 της, κουβαλώντας πολλές εμπειρίες στην πλάτη της, γιορτάζει πιο δυνατή από ποτέ, την ίδια τη ζωή και το απολαμβάνει.

Μα κυρίως, ακόμη και την ημέρα των γενεθλίων της, ζητάει μόνο και ένα πράγμα και αυτό δεν είναι άλλο από το να ενισχυθεί το έργο της και το όραμα της σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τη ζωή μου και κυρίως νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη δουλειά που μπορώ να κάνω μέσα από τον οργανισμό “Rare Impact Fund”», δήλωσε αρχικά η Γκόμεζ.

Jenny.Gr
@selenagomez/ instagram

«Χάρη σε εσάς έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε, να εκπαιδεύσουμε, αλλά και να παρέχουμε βοήθεια σε νεαρά άτομα με ψυχικές ασθένειες. Αυτό είναι και το πραγματικό μου πάθος στη ζωή.

Έτσι λοιπόν για φέτος, δεν θα ήθελα κανένα δώρο γενεθλίων παρά μόνο να ενισχύσετε το “Rare Impact Fund” για να συνεχίσουμε το εργό μας».

Το έργο της Σελίνα Γκόμεζ σχετικά με δράσεις που αφορούν τη ψυχική υγεία, δεν σταματά ούτε στα γενέθλια της, ενώ μέσω του brand ομορφιάς της “Rare Beauty”, προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει πιο θετικά μηνύματα και να ωθήσει τα νεαρά άτομα, να δημιουργούν καλύτερες σχέσεις με τους εαυτούς τους.

Η ίδια μοιράστηκε με το κοινό και λήψεις από το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της, όπου μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Πάρις Μίλτον, καθώς επίσης και στενοί φίλοι και συνεργάτες της.

Το πάρτι γενεθλίων της Σελίνα Γκόμεζ