UPDATE #NOW

Πιλότος σχημάτισε πέος στον ουρανό από τα νεύρα του, επειδή του άλλαξαν την προσγείωση


JTeam

4 Αυγούστου 2023

Πιλότος σχημάτισε πέος στον ουρανό από τα νεύρα του, επειδή του άλλαξαν την προσγείωση
Πρόκειται για τον πιλότο της πτήσης 306, που απογειώθηκε από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή και είχε προορισμό την πόλη της Σικελίας Κατάνια

Αν νομίζεις ότι οι παράξενες ειδήσεις που αφορούν αεροπλάνο, τελείωσαν μετά τη γυναίκα που φώναζε πως ένας επιβάτης δεν ήταν αληθινός, κάνεις λάθος. Πριν λίγες ώρες, συνέβη κάτι ακόμη πιο αλλόκοτο σε πτήση όταν ένας πιλότος της εταιρείας Lufthansa εκνευρίστηκε επειδή δεν τον άφησαν να προσγειωθεί στην Κατάνια και σχημάτισε ένα πέος στον ουρανό με τα καυσαέρια του αεροπλάνου.

Πρόκειται για τον πιλότο της πτήσης 306, που απογειώθηκε από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή και είχε προορισμό την πόλη της Σικελίας Κατάνια. Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Fontanarossa, το οποίο υπολειτουργούσε, λόγω της πυρκαγιάς του Ιουλίου στον τερματικό του σταθμό.

Ο πιλότος της Lufthansa, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται να θύμωσε επειδή ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να κατευθυνθεί νότια και να προσγειωθεί στη Μάλτα.

Πριν φύγει από τον εναέριο χώρο της Κατάνια, το αεροπλάνο εντοπίστηκε να κατευθύνεται ανατολικά προς τις ακτές της Σικελίας και να πετά με τέτοιον τρόπο που η διαδρομή πτήσης δημιούργησε το σχήμα των ανδρικών γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με εικόνες που κατέγραψε ο ιστότοπος εναέριας κυκλοφορίας Flight Radar. Το μοτίβο χρειάστηκε περίπου 16 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Στη συνέχεια, το αεροπλάνο επέστρεψε στη Σικελία και ταξίδεψε νότια προς τον νέο προορισμό του. Η αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε ωστόσο ότι ο πιλότος το έκανε επίτηδες. Αξιωματούχοι της Lufthansa είπαν στη La Repubblica ότι το το σχήμα φαλλού δημιουργήθηκε από σύμπτωση, καθώς ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους πάνω από την Κατάνια πριν λάβει οδηγίες να εκτρέψει την πτήση.