UPDATE #NOW

Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter σε δυστύχημα με σκάφος


JTeam

5 Αυγούστου 2023

Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter σε δυστύχημα με σκάφος
Η Άντριεν Βόγκαν σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα στα ανοικτά της ακτής του Αμάλφι και η δυσάρεστη είδηση κάνει το γύρο του Ίντερνετ

Η συγγραφέας αλλά και επικεφαλής του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ που είναι γνωστός για την έκδοση των βιβλίων "Harry Potter", τραυματίστηκε θανάσιμα σε δυστύχημα μετά από σύγκρουση ιστιοφόρου μήκους 40 μέτρων ανοιχτά των ακτών της Ιταλίας. Το «σκληρό» αυτό ατύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δυό μικρών παιδιών της.

Η 44χρονη Άντριεν Βόγκαν εκτοξεύτηκε κατά την πρόσκρουση στο νερό, όπου προσγειώθηκε μεταξύ των σκαφών και τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο σύζυγός της, Μάικ Γουάιτ, τραυματίστηκε στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ τα δύο παιδιά δεν έπαθαν τίποτα. Ο κυβερνήτης τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι βρέθηκε θετικός σε τοξικολογικές εξετάσεις ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η Βόγκαν ήταν πρόεδρος του Bloomsbury USA που επιμελήθηκε τα μυθιστορήματα του «Harry Potter». Ήταν σε αυτή τη θέση από το 2021 και στο παρελθόν είχε εργαστεί και για τον εκδοτικό όμιλο Disney.

Δες παρακάτω το video από την στιγμή του δυστυχήματος: