UPDATE #NOW

Μπράιαν Ράνταλ: Πέθανε ο φωτογράφος και επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ


JTeam

8 Αυγούστου 2023

Μπράιαν Ράνταλ: Πέθανε ο φωτογράφος και επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ
Getty Images
Πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά από τριετή μάχη με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig

Ο φωτογράφος και επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, πέθανε σε ηλικία 57 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο φωτογράφος πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά από μια τριετή μάχη με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig. «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ήσυχα μετά από μια μάχη τριών ετών με το ALS», δήλωσε η οικογένειά του.

«Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να περάσει την περιπέτεια της υγείας του μυστικά και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του. Αυτή τη στιγμή ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία που νιώθουμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν», αναφέρει η δήλωση, με την υπογραφή «Η αγαπημένη του οικογένεια».

«Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που πέρασαν μαζί μας αυτή την ασθένεια και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν οι συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας», πρόσθεσε παράλληλα η οικογένειά του.

Η Σάντρα Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ, όταν κλήθηκε να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της Louis τον Ιανουάριο του 2015. Οι δυο τους γνωστοποίησαν τη σχέση τους λίγο αργότερα και εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θορό.

«Μοιραζόμαστε δύο όμορφα παιδιά, τρία παιδιά συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης κόρης του. Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ», είχε πει παλαιότερα η σταρ.