UPDATE #NOW

Hot Girl Rollerblading: Tο νέο trend του TikTok και σε γυμνάζει και σε πηγαίνει πίσω στα '90s


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Hot Girl Rollerblading: Tο νέο trend του TikTok και σε γυμνάζει και σε πηγαίνει πίσω στα '90s
Πάρε ένα ζευγάρι rollers, βάλε το κράνος σου και μουσική, και βγες έξω

Το Hot Girl Walk πέθανε, το Rat Girl Summer κοντεύει να τελειώσει και το Hot Girl Rollerblading είναι ο διάδοχός τους. Στο TikTok, το rollerblading έχει γίνει όχι απλώς τάση, αλλά κίνημα. Οι TikTokers φοράνε τα rollers τους, βγαίνουν εξώ, περνάνε τέλεια και ταυτόχρονα κάνουν γυμναστική, με τα σχετικά workouts να έχουν πάνω από 103 εκατομμύρια προβολές.

Ακριβώς όπως το hot girl walk, έτσι και το rollerblading σου δίνει έναν παραπάνω λόγο να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις έξω, να βάλεις τα ακουστικά σου και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Η διαφορά είναι ότι μπορείς να διανύσεις πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις και να το μετατρέψεις σε τέλεια αφορμή για cardio, αν το θέλεις. Θα νιώθεις λίγο baddie, θα περνάς γρήγορα τον κόσμο γύρω σου, θα νιώθεις τον αέρα στα μαλλιά σου - γενικά, θα το ζεις.

@meerskis Pt 2! Come blading with me! #rollerblading #silvercomettrail #atlanta #atlantaskateculture #atlantaskater ♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Τα μόνα που θα χρειαστείς, είναι ένα ζευγάρι rollers και τον προστατευτικό εξοπλισμό, επειδή η ασφάλεια είναι το παν. Θα είναι 2023 αλλά θα μοιάζει με ‘90s και, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ, μην το φοβηθείς - είναι μέχρι να βρεις την ισορροπία σου. Μετά, θα είναι πανεύκολο.

@kinseywolanski We literally blade 3 days a week haha @sydneybrimhall ♬ I WANNA RIDE (Sped Up) - Joseline Hernandez

Είναι διασκεδαστικό, είναι ενδιαφέρον, σε γυμνάζει ταυτόχρονα. Δυναμώνεις τα πόδια σου, σφίγγεις την κοιλιά σου, βελτιώνεις τη στάση του σώματος και την ισορροπία σου. Τι άλλο θέλεις; Μία καλή playlist, και τελείωσε.