UPDATE #NOW

Από τη Νέα Υόρκη έως τη Σεούλ: Ένας εικαστικός «γύρος του κόσμου» μέσα από 15 εκθέσεις


JTeam

2 Οκτωβρίου 2023

Από τη Νέα Υόρκη έως τη Σεούλ: Ένας εικαστικός «γύρος του κόσμου» μέσα από 15 εκθέσεις
Το φθινόπωρο μάς προσκαλεί για έναν εικαστικό «γύρο του κόσμου» μέσα από συναρπαστικές περιοδικές εκθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε κορυφαία μουσεία και ιδρύματα των μεγαλύτερων μητροπόλεων του πλανήτη

Αν είστε από εκείνους τους ταξιδιώτες που περιλαμβάνουν πάντα στην «λίστα» τους την επίσκεψη σε ένα μουσείο ή την οποιαδήποτε άλλη επαφή με την τέχνη στον τόπο προορισμού τους, τότε θα γνωρίζεται ότι κάθε φθινόπωρο η διεθνής εικαστική σκηνή «ανθίζει» δημιουργικά, με το ημερολόγιο να είναι ασφυκτικά γεμάτο εκθέσεις, φεστιβάλ και άλλα πολλά εικαστικά events. Για τον λόγο αυτό εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε 14+1 από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα, αυτή την περίοδο, σε κορυφαία Μουσεία και Ιδρύματα των μεγαλύτερων μητροπόλεων του πλανήτη.

Αν ο δρόμος σας βγάλει στο Λονδίνο, τη Σεούλ, το Σάο Πάολο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι κ.α. τότε θα έχετε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρασυρθείτε στον μαγευτικό κόσμο της τέχνης, να “ταξιδέψετε” ανά τους αιώνες σε τόπους, ιστορίες και καλλιτεχνικά κινήματα, μέσα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών. Από τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Πάμπλο Πικάσο έως τη Λουίζ Μπουρζουά και τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, οι επιλογές αμέτρητες και με τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr