UPDATE #NOW

Αριθμός γενεθλίων: Τι είναι και πώς θα σε επηρεάσει για τον υπόλοιπο Οκτώβρη


JTeam

17 Οκτωβρίου 2023

Αριθμός γενεθλίων: Τι είναι και πώς θα σε επηρεάσει για τον υπόλοιπο Οκτώβρη
pexels
Πες μας την ημερομηνία που γεννήθηκες, να σου πούμε πώς θα είναι το υπόλοιπο του μήνα

Πότε γεννήθηκες; Ήξερες ότι η ημερομηνία της γέννησής σου δεν είναι καθόλου τυχαία; Αυτό γιατί ο αριθμός των γενεθλίων σου μπορεί να πει πολλά για σένα, τις ικανότητές σου αλλά και το πώς θα είναι το υπόλοιπο του μήνα.

Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί στις 12 του μήνα, τότε ο αριθμός γενεθλίων σου είναι το 3. Αυτό γιατί, (1 + 2 = 3).

Τι δείχνει ο αριθμός των γενεθλίων σου για τον Οκτώβριο

1

Προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, είναι σημαντικό να αναζητήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις το υπερβολικό στρες. Προσπάθησε να επανεξετάσεις ευκαιρίες και δώσε την απαραίτητη σημασία σε κάποιες προτάσεις (κυρίως οικονομικές).

2

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ταξιδέψεις αν και πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σου πριν το τέλος του μήνα. Ο Οκτώβριος θα είναι γεμάτος προκλήσεις για σένα αλλά σημαντικά βήματα μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

3

Οι δύο επόμενοι μήνες μπορεί να είναι εξαιρετικά τυχεροί για σένα καθώς θα σε ωθήσουν να πάρεις σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές αποφάσεις. Ενισχύονται τα οικονομικά σου και είναι η κατάλληλη περίοδος για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

4

To διάστημα που ακολουθεί, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα. Στα συναισθηματικά σου όλα θα κυλήσουν ομαλά και επαγγελματικά, είναι πολύ πιθανό να ανελιχθείς. Σημείωσε στο ημερολόγιο σου, την 23η Οκτώβρη.

5

Θα δεχτείς μια σημαντική επαγγελματική πρόταση ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια σημαντική επένδυση. Ο ρομαντισμός επίσης δεν θα λείψει ούτε και η εμφάνιση νέων προσώπων στη ζωή σου.

6

Ήρθε η στιγμή που θα ανανεωθείς συναισθηματικά και θα έρθουν πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου σε αυτό τον τομέα. Ωστόσο καλό είναι να δείξεις προσοχή στα οικονομικά σου.

7

Δεν θα λείψει η μελαγχολία από τη ζωή σου για το υπόλοιπο του Οκτώβρη ενώ είναι σημαντικό να επανεστιάσεις και να αξιολογήσεις από την αρχή, στόχους κι ευκαιρίες.

8

Η σκληρή δουλειά σου δεν αποκλείεται να φέρει μια θετική αλλαγή στο εισόδημά σου ενώ θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσεις. Αν θες να αλλάξεις δουλειά ή να μετακομίσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

9

Τόσο ο Οκτώβριος όσο και ο Νοέμβριος, θα φέρουν σημαντικές οικονομικές προτάσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος να βελτιώσεις σχέσεις και ίσως να κάνεις το επόμενο βήμα αν είσαι δεσμευμένη/ος.