ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που πανικοβάλλονται για το τίποτα


JTeam

13 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια που πανικοβάλλονται για το τίποτα
pexels
Κατά πόσο διατηρείς την ψυχραιμία σου μπροστά σε ό,τι βρίσκεται έξω από το comfort zone σου;

Κάποια ζώδια μπορούν και διατηρούν την ψυχραιμία τους μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και κρίση ενώ κάποια άλλα παθαίνουν αμέσως πανικό και είναι σε απόγνωση. Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα φοβερό, πανικοβάλλονται, δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και «παγώνουν». Νιώθουν σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου και αγχώνονται με το παραμικρό.

Αυτά τα ζώδια γεννήθηκαν για να πανικοβάλλονται και κάθε φορά που νιώθουν ότι πλησιάζει ο κίνδυνος, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν.

Μήπως είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια;

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο βλέπει μπροστά του πάντα την καταστροφή. Το πρόβλημά αυτού του ζωδίου είναι ότι πανικοβάλλεται και μόνο στην ιδέα ενός προβλήματος, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και βλέπει πάντα δυκολία πίσω από κάθε νέα αρχή.

Λέων

Ο Λέων, όσο μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, άλλο τόσο μπορεί να πάθει πανικό σε χρόνο- ρεκόρ. Μπορεί να το βλέπεις δυναμικό ζώδιο αλλά μπροστά σε κάτι δύσκολο ή σε κάτι που είναι φαινομενικά δύσκολο, παθαίνει πανικό και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Φοβάται ότι θα συμβεί κάτι και θα πέσει από το βάθρο του, οπότε πανικοβάλλεται ακόμη και με το τίποτα.

Παρθένος

Το ζώδιο αυτό τείνει να τα αναλύει όλα αλλά υπάρχει πάντα κάτι που έρχεται και διαλύει τον προγραμματισμό και την προσεκτική του μελέτη. Μπορεί να έχει τις λύσεις στο τσεπάκι αλλά μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει πρώτα περάσει από όλα τα συναισθηματικά στάδια - ακόμη και τα πιο δύσκολα- που του προκαλούν πανικό κυριολεκτικά, για το τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.