UPDATE #NOW

Ο Ντόλαντ Τραμπ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μοντέλο που του σύστησε ο Έπσταϊν


JTeam

24 Οκτωβρίου 2024

Ο Ντόλαντ Τραμπ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μοντέλο που του σύστησε ο Έπσταϊν
Splash by Ideal Image
«Η ίδια πως αυτό το τέρας θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου»

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Ντόναλτ Τραμπ, από τη Στέισι Ουίλιαμς, πρώην μοντέλο που υποστηρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ότι της επιτέθηκε στη Νέα Υόρκη, το 1993. Με βάση τις πληροφορίες, ο Τραμπ γνώρισε την καταγγέλλουσα μέσω του Τζέφρι Έπσταϊν.

Όπως διαβάζουμε σε αναλυτικό δημοσίευμα του Guardian, η Στέισι Ουίλιαμς, η οποία εργάστηκε ως μοντέλο τη δεκαετία του 1990, είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Τραμπ το 1992 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, και της τον σύστησε ο Έπσταϊν. Η ίδια, δήλωσε ότι εκείνη και ο Τζέφρι Έπσταϊν έβγαιναν περιστασιακά για κάποιους μήνες. Η γυναίκα, η οποία σήμερα είναι 56 ετών, αφηγείται πως πήγε στον ουρανοξύστη του Τραμπ, όταν της το πρότεινε ο Έπσταϊν.

Η Ουίλιαμς, περιγράφει ότι μόλις έφτασαν ο Τραμπ την τράβηξε πάνω του, θώπευσε «τα στήθη της, τη μέση και τα οπίσθια της». Είπε πως πάγωσε, πως ήταν συγχυσμένη και νόμιζε πως είδες τους δύο άντρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο. «Ένιωσα ντροπή και αηδία… έπειτα είχα την αίσθηση ότι το ξαναβίωνα, ενώ τα χέρια του ήταν παντού πάνω μου. Και είχα αυτόν τον φρικτό κόμπο στο στομάχι μου ότι ήταν κάπως ενορχηστρωμένο. Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας», είπε σε συνέντευξή της στον Guardian. Εκείνη και ο Έπσταϊν, χώρισαν αμέσως μετά και η ίδια τόνισε πως δεν είχε καμία γνώση για το μοτίβο σεξουαλικής κακοποίησής του, το οποίο θα γινόταν αργότερα γνωστό.

Η Στέισι Ουίλιαμς, έχει μοιραστεί ξανά στο παρελθόν μέρος αυτών των κατηγοριών μέσω των social media. Αλλά, προχώρησε σε λεπτομερείς αποκαλύψεις σε μια τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, που διοργανώθηκε από την ομάδα «Survivors for Kamala» και στην οποία συμμετείχαν πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων. «Η ίδια πως αυτό το τέρας θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε μεταξύ άλλων.