UPDATE WHAT'S NEW

Η Hästens στην οικία του Σουηδού Πρέσβη στην Αθήνα


JTeam

11 Απριλίου 2024

Η Hästens στην οικία του Σουηδού Πρέσβη στην Αθήνα
Σε μία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου

Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων στον κόσμο και μοναδικός πάροχος της Βασιλικής Αυλής της Σουηδίας, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με την crème de la crème Ελλήνων Αρχιτεκτόνων και Designers.

Η Hästens, η παγκοσμίου φήμης εμβληματική Σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1852, επενδύει όλα αυτά τα χρόνια στην αλλαγή του τρόπου που οι άνθρωποι σκέφτονται και δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο τους. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και τα γενέθλια των 172 ετών αριστείας της, σχεδίασε μία αξέχαστη βραδιά, γιορτάζοντας την πεμπτουσία του ποιοτικού ύπνου στην Οικία του Σουηδού Πρέσβη στην Αθήνα, προσκαλώντας Αρχιτέκτονες και Designers να εμβαθύνουν στο ήθος που ώθησε τη Hästens στη διεθνή της αναγνώριση.

Jenny.Gr

Johan Borgstam, Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα & Γιώτα Χουλιάρα

Ο Πρεσβευτής της Σουηδίας στην Ελλάδα, Johan Borgstam, με ευγένεια απηύθυνε το προσωπικό του καλωσόρισμα στους αξιότιμους παρευρισκόμενους. Εκφράζοντας την εγκάρδια ευχαρίστηση για τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση κύρους, ο Πρέσβης Johan Borgstam υπογράμμισε τη βαθιά σημασία της Hästens για τον πολιτιστικό ιστό της Σουηδίας, χαιρετίζοντας το brand ως φάρο αριστείας και καινοτομίας συνώνυμο με την κληρονομιά του έθνους.

Η αίσθηση να ξαπλώνεις σε όλη την κληρονομιά της Hästens

Σα να ξαπλώνεις επάνω σε ένα απαλό «σύννεφο» άνεσης

Ένα κρεβάτι Hästens βρέθηκε στο επίκεντρο προσκαλώντας τους επισκέπτες να δοκιμάσουν την ουσία της άνεσης και της πολυτέλειας που αποτελεί την επιτομή του brand.

Ο CEO της Hästens στην Ελλάδα Γιάννης Βελιβασάκης, ο Regional Manager Southeastern Europe Domenico Capobianco και ο Marketing Director Έκτορας Κωστάκης βρέθηκαν στην εκδήλωση για να υποδεχτούν τους αξιότιμους καλεσμένους, προσφέροντας τις γνώσεις τους για όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ήσυχη πολυτέλεια που κάνει τη Hästens να ηγείται στον κλάδο της.

Στο πλαίσιο της ευχάριστης συνομιλίας και της πολιτιστικής ανταλλαγής, η εκδήλωση λειτούργησε ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της Hästens να ενθαρρύνει ουσιαστικές συνδέσεις και να εξυψώσει τον λόγο γύρω από τη ανυπολόγιστη σημασία του ύπνου. Αντλώντας από την πλούσια κληρονομιά της, η Hästens συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την τέχνη του ύπνου, προσφέροντας ένα χαρτοφυλάκιο από κρεβάτια, στρώματα και αξεσουάρ ύπνου που αντιπροσωπεύουν μια πραγματική επένδυση στην ευεξία. Αποφεύγοντας τα τεχνητά υλικά υπέρ των καλύτερων προσφορών της φύσης, όπως αγνές τρίχες αλόγου, βαμβάκι, λινό, ξύλο, μαλλί και πεύκο αργής ανάπτυξης από τη Βόρεια Σουηδία, η Hästens εξασφαλίζει μια ανώτερη εμπειρία ύπνου και, κατά συνέπεια, μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

TAGS