WELL BEING

Πόσο καλή είναι η ποιότητα του ύπνου σου;


JTeam

25 Οκτωβρίου 2022

Πόσο καλή είναι η ποιότητα του ύπνου σου;
Απάντησε σε 10 απλές ερωτήσεις και μάθε αν πρέπει να αλλάξεις κάτι στις συνήθειές σου από τη στιγμή που πέφτεις στο κρεβάτι.

Ο ύπνος αποτελεί κατά μέσο όρο το 1/3 τους εικασιτετραώρου μας. Πρόκειται για εκείνο το μαγικό οχτάωρο στο οποίο αφήνουμε στην άκρη τις σκοτούρες, ξαπλώνουμε στο κρεβάτι κι αφήνουμε το μυαλό και το σώμα μας να ξεκουραστούν πραγματικά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τη νέα μέρα που θα ξεκινήσει σε μερικές ώρες.



Είναι, όμως, η ποιότητά του ύπνου σου τέτοια που σου επιτρέπει να ξυπνήσεις την επομένη όλο ενέργεια για τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν; Μέσα από το παρακάτω κουίζ θα μάθεις το επίπεδο της ποιότητάς του. Μια ποιότητα που μπορείς να βελτιώσεις με τη βοήθεια του Neubria Sleep, ένα συμπλήρωμα, σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν υγιή, μη διακοπτόμενο ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου.

Loading...

Ανακάλυψε ΕΔΩ τη δύναμη των συστατικών του Neubria Sleep!

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΥΙΖ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.