WELL BEING

Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου; (vid)


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου; (vid)
Νομίζεις ότι σε ξέρεις καλά. Αλλά πόσο πραγματικά ισχύει αυτό;

Η καθημερινότητα, η δουλειά, οι υποχρεώσεις κι οι ευθύνες που έχουμε, συνήθως «τρώνε» πολλές από τις ώρες μας μέσα στην ημέρα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι ένα 24ωρο μόνο δεν μας φτάνει, αφού δεν μπορούμε να αφιερώσουμε στον εαυτό μας το χρόνο που τού αξίζει.

Κάπως έτσι, καταλήγουμε να γυρνάμε σπίτι, νιώθοντας εξουθενωμένοι και χωρίς ενέργεια, ενώ αν μας ρωτήσει κανείς τι έγινε το ίδιο πρωί ή τι φάγαμε το μεσημέρι, με το... ζόρι θυμόμαστε.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ

Σε αυτή την περίπτωση, όλοι ψάχνουμε κάτι μας δώσει ένα boost και να νιώσουμε πιο παραγωγικοί, ώστε να συνεχίζουμε με όρεξη και χαμόγελο να κάνουμε ό,τι κάναμε. Αν νιώθεις κι εσύ κάπως έτσι, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω video.

Αν ταυτίστηκες, λοιπόν, έστω και λίγο, τότε, όπως θα κατάλαβες, η λύση σε όσα σε ταλανίζουν έχει όνομα: Neubria. Παίρνοντας έμπνευση από τη δύναμη των βοτάνων, δημιουργήθηκε η νέα ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής, που στοχεύει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

Μία φυσική εναλλακτική, με συνέργεια βιταμινών και δραστικού μείγματος βοτάνων, που καλύπτει κάθε ανάγκη, μέσα από τα πέντε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες υγείας:

Neubria Memory, για μνήμη και πνευματική απόδοση

Jenny.Gr

Neubria Mood, για διάθεση και ισορροπία

Jenny.Gr

Neubria Focus, για συγκέντρωση και διαύγεια

Jenny.Gr

Neubria Sleep, για ύπνο και χαλάρωση

Jenny.Gr

Neubria Energy, για ενέργεια κι εγρήγορση

Jenny.Gr

Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα με ένα «κλικ» εδώ, αλλά και να μάθεις ακόμα πιο πολλά για τον εαυτό σου, μέσα από πέντε απολαυστικά quiz (LINK CUSTOM PAGE).

Για να μη χάσεις ποτέ την ενέργεια και το χαμόγελό σου!

Jenny.Gr

Website | Facebook | Instagram

Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.