WELL BEING

Πώς μπορείς να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση της Rihanna, σύμφωνα με τους ειδικούς


Τόνια Τζάφερη

15 Φεβρουαρίου 2023

Πώς μπορείς να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση της Rihanna, σύμφωνα με τους ειδικούς
@badgalriri
Αν θες και εσύ την αυτοπεποίθηση της Rihanna τσέκαρε τα παρακάτω tips

Η απόλυτη απόλαυση ήταν η Rihanna κατά την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl, όπου κατάφερε να λάμψει όχι μόνο χάρη στο look της, αλλά κυρίως χάρη στην αυτοπεποίθησή της.

Τι πιο ενδυναμωτικό από μια γυναίκα, που γνωρίζει καλά ποια είναι αλλά και τι έχει προσφέρει στην pop κουλτούρα; Η αυτοπεποίθηση της @badgalriri δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά ενέπνευσε όλο και περισσότερες γυναίκες και κορίτσια, να χτίσουν μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό τους και να δουλέψουν την αυτοπεποίθησή τους, προκειμένου να την ενισχύσουν.

Προφανώς και η αυτοπεποίθηση δεν χτίζεται με μερικές συμβουλές και λόγια. Η σχέση με τον εαυτό μας, και το πόσο σίγουροι νιώθουμε γι' αυτόν, ξεκινάει ακόμη και από τα βρεφικά μας χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να την επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Και σύμφωνα με τους ειδικούς, τα παρακάτω tips, μπορούν να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου:

Jenny.Gr
@applemusic

Ξεκαθάρισε τον κύκλο σου

Ίσως είναι μια από τις χιλιοειπωμένες συμβουλές το να απομακρύνεις τους «τοξικούς ανθρώπους» από τη ζωή σου, αλλά ισχύει στο 100%. Είναι σημαντικό να ανοίξεις χώρο στα σωστά άτομα, απομακρύνοντας εκείνους που μπορεί να σχολιάσουν από την εμφάνιση σου, έως και τον χαρακτήρα σου. Εκείνος/η που θα θέλει το καλό σου και την εξέλιξη σου, θα βρει τον τρόπο να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε πληγώνουν.

Βάλε σε προτεραιότητα τα θέλω σου

Ορισμένες φορές, λειτουργούμε με βάση το τι θα μπορεί να ήθελαν οι γύρω μας για εμάς, είτε λαμβάνουν την άποψη τους τόσο σοβαρά, παραμελώντας την δική μας κριτική και τα δικά μας θέλω. Είναι σημαντικό να βρεις τι πραγματικά θες να ακολουθήσεις και να μην αφήσεις γνώμες τρίτων να σε επηρεάζουν, παρά μόνο να δέχεσαι απόψεις από άτομα που πραγματικά εμπιστεύεσαι και νοιάζονται.

Να είσαι αποφασιστική

Ορισμένες φορές μπαίνουμε στο τρυπάκι της αναποφασιστικότητας, και αυτό γιατί δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά θέλουμε. Είναι σημαντικό όμως να θυμόμαστε πως ορισμένα θέματα χρειάζονται απόφαση και ανεξαρτήτως το αν μας βγήκε ή όχι σε καλό, να μην μετανιώνουμε αλλά να παίρνουμε το μάθημα μας, ή να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας.

Επέλεξε σωστά τα πρότυπά σου

Ο άνθρωπος ως κατεξοχήν μιμητικό ον, ακόμη και υποσυνείδητα μαθαίνει τα πάντα μέσω της μίμησης. Είναι σημαντικό να επιλέξεις σωστά τα πρότυπα σου και να εμπνευστείς από αυτά. «Ακολουθώντας» δυναμικές και προσωπικότητες με αυτοπεποίθηση, μπορείς να εμπνευστείς από αυτές και να υιοθετήσεις ότι ταιριάζει σε σένα.

Jenny.Gr
@badgalriri


Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους

Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση το συγκεκριμένο. Όσο εύκολο και αν είναι μέσω των social να συγκρίνουμε τις ζωές και τους εαυτού μας, είναι σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας πως καθένας είναι ξεχωριστός και οφείλουμε να τον αποδεχτούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.