WELL BEING

H Blake Lively έχει 7 συνήθειες για να παραμένει λαμπερή (και μπορείς να τις έχεις κι εσύ)


JTeam

3 Μαρτίου 2023

H Blake Lively έχει 7 συνήθειες για να παραμένει λαμπερή (και μπορείς να τις έχεις κι εσύ)
Splash News
Πρόκειται για healthy habits, τις οποίες η ηθοποιός δεν παραλείπει καθόλου εύκολα

Από τον ρόλο της στο Gossip Girl, μέχρι τις υπέροχες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, η Blake Lively καταφέρνει να παραμένει λαμπερή και κυρίως υγιής, χάρη σε ορισμένες συνήθειες που ακολουθεί πιστά, και σπάνια βγαίνει εκτός προγράμματος παρά τις πολλές υποχρεώσεις της.

Σε ποιες συνήθειες λοιπόν «ορκίζεται» η Blake Lively και ακολουθεί πιστά στο καθημερινό της πρόγραμμα;

Λέει όχι στο αλκοόλ

Παρά το γεγονός πως λατρεύει τα πάρτι και το να περνάει καλά, η ίδια έχει δηλώσει πως αποφεύγει το αλκοόλ με κάθε κόστος, καθώς την αφυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα της να φαίνεται θαμπή. Αντιθέτως επιλέγει ροφήματα όπως kombucha (είναι ρόφημα ελάχιστα ανθρακούχο και αρωματισμένο με μαύρο ή πράσινο τσάι), το οποίο είναι γνωστό για τα οφέλη στον οργανισμό.

Jenny.Gr
Splash News


Δεν κάνει ποτέ «skip» στο πρωινό

Όταν δεν βρίσκεται σε περίοδο «fasting», δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της. Ο προπονητής της Don Saladino, της έχει προτείνει 2 αυγά μαγειρεμένα με λάδι καρύδας και λαχανικά για συνοδευτικό. Η ίδια έχει εξομολογηθεί πως λατρεύει τα γλυκά πρωινά, όπως τα δημητριακά ή ένα bagel, ωστόσο τον τελευταίο καιρό όπου επιλέγει πρωινά με πρωτεΐνη, μένει για περισσότερη ώρα χορτασμένη και δεν έχει εναλλαγές στη όρεξη της. Συνήθως επιλέγει ένα smoothie πρωτεΐνης, αυγά ή αμυγδαλοβούτυρο για το πρωινό της.


Ξεκινάει την ημέρα της με ενυδάτωση

Το νερό είναι καθοριστικό για τη λάμψη. Όσο ο οργανισμός είναι ενυδατωμένος, τόση περισσότερη λάμψη εκπέμπουμε. Το πρώτο βήμα στην πρωινή ρουτίνα της Blake Lively είναι να πιει αρκετό νερό, καθώς τη νύχτα ο οργανισμός μας αφυδατώνεται. Πολλές φορές, επιλέγει να ρίξει και χυμό λεμονιού. Η ίδια δήλωσε πως «ήταν δύσκολη με το νερό» μέχρι που είδε τα οφέλη που έχει από τη σωστή ενυδάτωση, όπως το να μην κουράζεται εύκολα, αλλά ούτε να έχει τόσο συχνά πονοκεφάλους.

Jenny.Gr
Splash News


Η προπόνηση είναι προτεραιότητα της

Ένας από τους λόγους που η Blake Lively είναι τόσο καλή φίλη με τον προπονητή της, είναι το γεγονός πως περνούν μαζί τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Για την ηθοποιό η γυμναστική είναι προτεραιότητα και γι' αυτό προπονείται συστηματικά 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Ακόμη και τις ημέρες που δεν έχει διάθεση για γυμναστική ή χρόνο, επιλέγει έστω και 20λεπτα προγράμματα ή προπόνηση στο σπίτι.

Jenny.Gr
@blakelively


Δεν μετράει ποτέ θερμίδες

Η ίδια προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να έχει γεύματα με πρωτεΐνες, λαχανικά, φρούτα και θρεπτικά έλαια, ωστόσο ποτέ δεν μπαίνει στη διαδικασία να μετρά θερμίδες. «Το να μετράς θερμίδες προσθέτει πίεση» δηλώνει ο προπονητής της, ο οποίος απλώς της προτείνει πιο υγιεινές και εύκολες επιλογές προκειμένου να γίνουν συνήθεια.

Κρατάει την skincare ρουτίνα της απλή

Η επιδερμίδα της είναι ιδιαίτερα λιπαρή, οπότε όσο πιο απλά προϊόντα επιλέγει τόσο το καλύτερο. Δεν της αρέσουν οι έντονες και βαριές υφές, ενώ έχει βρει το κατάλληλο σέρουμ και αντηλιακό τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ένα ακόμη skincare προϊόν που δεν λείπει ποτέ από κοντά της, είναι και το lip balm καθώς της αρέσει τα χείλη της να είναι ενυδατωμένα και λαμπερά.

Jenny.Gr
@blakelively


Γνωρίζει πως δεν υπάρχει τελειότητα

Είτε πρόκειται για τη διατροφή της, είτε πρόκειται για την προπόνηση της, η Lively γνωρίζει καλά από ισορροπίες και αυτό σημαίνει πως δεν πιέζει τον εαυτό της να είναι πάντα τέλεια. 80% των συνηθειών της, είναι υγιεινές, αλλά υπάρχει και ένα 20% για να κάνει ότι πραγματικά επιθυμεί. Από το να τρώει γλυκά χωρίς τύψεις, ή αντί για το γυμναστήριο να επιλέγει μια βόλτα για περπάτημα. Ανάλογα με τη ψυχολογία και τη διάθεση της, επιλέγει τι είναι αυτό που της ταιριάζει και τι επιθυμεί περισσότερο, χωρίς πίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.